Кадиров Кирил Петков

Кадиров предложи да се разположат системи за противовъздушна отбрана в планините на Чечня

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров обяви необходимостта от разполагане на системи за противовъздушна отбрана в планините на Чеченската република на мястото на танкова част в района на Шали.

„В съвременните условия Русия се нуждае от нови стратегически военни решения. В това отношение ще трябва да се направят много промени, но преди всичко смятам, че в планините на Чеченската република, на южните граници на Русия, системите за противовъздушна отбрана са търсени повече от всякога. Базата може да бъде разположена на мястото на танкова част в района на Шали“, написа Кадиров в канала си в Telegram.

Ръководителят на Чечня обяви формирането в републиката на нов полк със специално предназначение „Северно-Ахмат“ в състава на войските на руското министерство на отбраната.

„Той включва бойци, които са усвоили опита от военните действия в Сирия и Украйна. Това е бойна структура, която е много търсена в съвременните реалности, като трите завършени батальона „Восток-Ахмат“, „Запад-Ахмат“ и „ Южно-Ахмат“, каза още Кадиров.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар