Путин пред Кадиров: Моите командири ме увериха, че военните Ви не се провалят

Кадиров: Решенията за засилване на сътрудничеството с арабския свят са навременни и правилни

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Плановете на Руската федерация за засилване на сътрудничеството с арабския свят в икономическата сфера са навременни и правилни, смята ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров, който посети Саудитска Арабия като част от руската делегация.

“Гледах с голямо удоволствие топлия, приятелски разговор между руския президент Владимир Владимирович Путин и уважавания престолонаследник на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман Ал Сауд. С изявлението си Владимир Владимирович очерта ясен курс, след който Русия ще засили сътрудничеството с арабския свят в много икономически области. Смятам това за много правилно и навременно решение“, написа Кадиров в канала си в Telegram.

Според Кадиров, Мохамед бин Салман е уверил, че Саудитска Арабия ще продължи да използва всички възможности за взаимноизгодно сътрудничество с Русия.

“Много се радвам, че днес, в период на глобални международни промени, Кралство Саудитска Арабия е надежден приятел на Русия. Благодарение на компетентната външна политика на руския президент и взетите от него решения успяхме не само поддържат, но и значително укрепват приятелството със страните от Близкия изток“, добави Кадиров.

Както отбеляза прессекретарят на руския лидер Дмитрий Песков пред журналисти, Путин и саудитският престолонаследник са „сверили часовете“ в детайли по въпроси от общ интерес на страните.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар