Кадиров се похвали, колко бойци праща пак в Украйна

Кадиров: „Трябва да си върнем още няколко града в Украйна“. И каза кога ще бъде „позволена“ капитулация

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров изрази увереност, че през следващата година Русия ще спечели войната в Украйна. В канала си в Telegram той подчерта, че след „освобождаването“ на още няколко града на украинските власти ще бъде позволено да подпишат документи за капитулация, предава РИА Новости.

Предстои ни да върнем няколко града. И тогава ще позволим на сатанинското ръководство на Украйна да подпише документи за капитулация и най-накрая да освободи украинския народ от пълното им унищожение от Запада. Сигурен съм, че през 2024 година ни очакват добри новини и ПОБЕДА“, написа Кадиров.

Русия върви напред, макар и не с гигантски, но с уверени стъпки, и няма смисъл да се говори за преговори с Украйна, изрази увереност лидерът на Чечня.

Ето какво написа чеченският ръководител:

Всеки ден вземаме пленници. Апти Аронович няма време да ги покаже всичките в рубриката „Нашите пленници“. Не винаги можем да покажем онези от тях, които са решили да останат в Русия и да се борят срещу западните сатанисти.

Доброволци продължават да се присъединяват към редиците на Ахмат. Това показва, че в страната е пълно с истински патриоти и мислещи хора. Това също е радващо.
Екипировката на подразделенията е достатъчна. Готови сме за студове и мразове.

Силите ни напредват, макар и не с гигантски, но с уверени крачки. И няма смисъл да говорим за преговори, защото Русия е в по-изгодна стратегическа и икономическа позиция. Все още имаме няколко града, които трябва да си възвърнем. И тогава ще позволим на сатанинското ръководство на Украйна да подпише документите за капитулация и най-накрая ще освободим украинския народ от пълното му унищожение от Запада.

Сигурен съм, че още през 2024 г. всички ни очакват добри новини и победа. И в името на това ние сме готови да изпълним всяка заповед на нашия върховен главнокомандващ Владимир Владимирович Путин.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар