Кадрите от тв репортажите от сборището на европейските лидери, посветено на забраната на руски петрол в ЕС показват анемичните физиономии на едни хора, мъже и жени, които очевидно имат остра потребност от спешна психиатрична помощ

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кадрите от тв репортажите от сборището на европейските лидери, посветено на забраната на руски петрол в ЕС показват анемичните физиономии на едни хора, мъже и жени, които очевидно имат остра потребност от спешна психиатрична помощ.

Някои анализатори казват, че Европа и САЩ отдавна са обхванати от епидемична лидерска криза. Според мен, нещата са много по-сериозни. Тези типове са колективна илюстрация на лидерската катастрофа на някога цивилизования свят.

Няма го респектът, който излъчваха лицата на Тачър, Митеран, дьо Гол, Ширак и още десетки достолепни политически фигури и истински лидери.

Разбира се, лидерите от близкото и по-далечното минало също носят на съвестите и в биографиите си отговорността и вината за много войни, човешки жертви и огромни материални разрушения.

Но физиономиите на днешните лидери излъчват гибелна решителност този път светът да бъде окончателно ликвидиран. А за нас остава надеждата Страшния съд, ако някога го има, да бъде достатъчно справедлив.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар