Каква жена си според зодията?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Каква жена си според зодията? Вижте кои са типичните черти за представителките на зодиака, кои са силните и слабите им страни.

Каква жена си според зодията?
 © iStock.com, Колаж: Розали

Жената Овен

Жаната Овен е кралицата на контрола. Тя обича да командва, да задава правилата и да следи за спазването им. В група жената Овен е лидер и се отличава от околните. В същото време обаче е грижовна, мила и разбрана, когато трябва.

Каква жена си според зодията? зодия овен

 

Жената Телец

Жената Телец се отличава с много силна воля. Няма нещо, което не може да постигне, стига да си набележи цели. В най-напрегнатите моменти жената Овен е готова да се изправи срещу целия свят и най-големите си страхове, за да защити себе си и любимите си хора. Зад тази привидна грубост често се крие златно сърце, готово да помага дори на непознати. 

Каква жена си според зодията? зодия телец

 

Жената Близнаци

Жената Близнаци е царицата на дома. Тя знае какво се случва на всеки милиметър от семейното огнище. Тя знае най-добре как да излекува всеки член на семейството. Обича да се грижи за дома и за благото на най-близките си. Другото за нея винаги е на заден план.

Каква жена си според зодията? зодия близнаци

 

Жената Рак

Жената Рак е потайна. С най-трудния за разгадаване характер в зодиака, жената Рак е предизвикателство за всеки мъж. Опасна е, защото настроението ѝ се сменя за миг, често пъти дори без причина. Най-ценното качество на жената Рак е нейната безусловна лоялност към най-близките. Веднъж предадена, жената Рак никога не се обръща назад.

Каква жена си според зодията? зодия рак

 

Жената Лъв

Жената Лъв е способна да “вижда в бъдещето”. Тя забелязва възможностите там, където другите виждат само провал. Тя е работохолик и вдъхновяващ лидер. Способна е да привлече след себе си куп последователи заради естетсвената си харизма и обаятелното си излъчване. Въпреки това жената Лъв успява да запази скромността си дори когато е на върха.

Каква жена си според зодията? зодия лъв

 

Жената Дева

Жената Дева е човек на добродетелите. Обича да участва в много благотворителни инициативи. Те са обичливи, мили и много внимателни. Идеалният човек, ако искате да излеете болката си някому. Дори когато са нещастни, успяват да се мобилизират и да не натоварват околните с негативните си емоции.

Каква жена си според зодията? зодия дева

 

Жената Везни

Жената Везни е изискана и много грациозна. Другата ѝ страна е много различна – забавна, шеговита, погаждаща номера. Бързият ум на жената Везни я прави желан събеседник и душата на компанията. Умееща да изслушва, тя се превръща в желан гост на всяко събиране. Жената Везни е уверена и не се страхува да го покаже.

Каква жена си според зодията? зодия везни

 

Жената Скорпион

Жената Скорпион е многопластова личност. Никога не е просто това, което виждате на пръв поглед. От една страна тя е много мила и отзивчива, от друга страна не се страхува да изразява мнението си. Скритото ѝ жило може да ви порази за секунди. Жената Скорпион не се разкрива лесно, но довери ли ви се, ще ви бъде верен приятел докрай.

Каква жена си според зодията? зодия скорпион

 

Жената Стрелец

Жената Стрелец е изключително чувствителна. Отличава се от всички други с внимателния си и уникален подход към всеки човек. Силно развитото ѝ чувство за хората я превръща в неповторим емпат. Жената Стрелец е лесно ранима. Когато я обидят, винаги се старае да си го върне, така че бъдете внимателни как се държите към нея.

Каква жена си според зодията? зодия стрелец

 

Жената Козирог

Жената Козирог е независима и здраво стъпила на земята. Не вярва на празни приказки и обещания, а само на действия. Тя добре осъзнава своите силни и слаби страни и не опитва да се представи за нещо, което не е. Понякога жената Козирог е твърде директна и не пази чувствата на хората, с които говори. Това е най-големият ѝ недостатък.

Каква жена си според зодията? зодия козирог

 

Жената Водолей

Жената Водолей е мечтателка. Тя обича да чертае, да се носи на крилете на своите блянове и да ги реализира. Жената Водолей е много интуитивна и се доверява повече на шестото си чувство, отколкото на логиката и на фактите. Жената Водолей е тази, която променя света в посоката, в която никой не е очаквал.

Каква жена си според зодията? зодия водолей

 

Жената Риби

Жената Риби е вдъхновяваща, любяща и много щедра. Раздава се на максимум в любовта, в работата и в свободното си време. Тя не може да стои на едно място и да не върши нищо. Мечтателка, но не и прекалено рискуваща, тя винаги проверява фактите, преди да направи крачка напред.

Каква жена си според зодията? зодия риби

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ТЕМИ:

Амулети за всяка зодия – вижте какъв е вашият! >>>

 

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар