Каква мъка за Ангелкова! Холивудската туристка няма да посети Оскарите тази година!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Николина Ангелкова, известна още като холувидската туристка, стана обект на саркастични подигравки в Нова тв, но самата тя не се усети изобщо и с най-неадекватаната си усмивка прие подигравките едва ли не като похвала.

Още с представянето й, че е гост в предаването стана ясно, че тази година тя няма да присъства на Оскарите, с което миналата година възмути до краен предел обществото за израхчените пари на гърба на данъкоплатците, за да се снима с холивудски звезди на червения килим, вместо да върши народоугодни дела в министерството, в което е назначена.

“Смятахме да ви питаме колко от номинираните за Оскар ще станат посланици на българсикия туризъм”, подхванаха я водещите.

“Тази година имах покана, но тя съвпада с други ангажименти, следващата година, вероятно, да сме живи и здрави…” си пожела холивудско пътешествие без капка свян и срам пред народа Ангелкова.

И продължи да се излага в ефир, като със сластна усмивка обяви, че харесва “Роди се звезда” с Брадли Купър.

Що се отнася до актуалните въпроси за подопечното й ведомство и скандалните строежи по морето, тя си изми ръцете, по почина на партията, която представлява:

„Повечето от тези казуси са заварени от времето и са стартирали като процедура много преди 2008 г., когато е приет Законът за устройството на Черноморското крайбрежие. Важно е контролните органи да са на мястото си”.

„На плажа е забранено строителството. В частните имоти от Зона А и Зона Б се разрешават строителни дейности при строго спазване на определените параметри. Още януари с нашите мобилни екипи стартирахме проверки на всичките 237 морски плажа. Изискала съм от кметовете на всички черноморски общини да ни предоставят информация за разрешенията за строеж, които са издали, за Зона А и Зона Б”, заяви Ангелкова. По думите й обаче тази информация още се чака.

Какво са едни строежи по плажовете пред една разходка в Холивуд?!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар