Херо Мустафа е новият посланик на САЩ в България - Свят

Какви доказателства имат във Вашингтон, че съдия Миталов е корумпиран?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прекомерните очаквания към САЩ на разни наивници днес бяха разбити на пух и прах от Държавния департамент. От няколко дни в социалните мрежи вървят залагания дали Вашингтон ще забрани на Сотир Цацаров или някой от придворните олигарси на Бойко Борисов да влизат в Америка заради корупция.

Противниците на истинските крадци в държавата и модела КОЙ тръпнеха в очакване САЩ най-после да въздаде справедливост и удари вече явната корумпирана управленска коалиция между ГЕРБ и ДПС.

Вместо това, държавният секретар на САЩ Майк Помпео обяви никому неизвестния съдия от Специализирания наказателен съд Андон Миталов за най-корумпирания български гражданин. Той и семейството му имат забрана да влизат в страната.

Няма никакви данни, че някога и сега въпросният съдия е бил корумпиран, за разлика от многобройните свидетелства срещу лица, близки до властта в България. Основното провинение срещу Андон Миталов е това, че е разрешил на обявения за „руски шпионин“ Николай Малинов да пътува до Москва, за да получи награда от президента Владимир Путин.

Какви доказателства имат във Вашингтон, че Миталов е корумпиран? Знаят ли американците, че това т.нар. „русофилско дело“ е съшито с бели конци, и че само при споменаването му предизвиква бурен смях в България, защото за „руски агенти“ са обявени група група пенсионери, които всяка година се наливат с бира край язовир „Копринка“ и които нямат никакъв достъп до властови ресурс, а още по-малко и да държавните ни тайни?

Истерията на САЩ срещу Русия очевидно ще се пренесе и на българска почва. Очевидно е, че това наказателна акция срещу Миталов е сигнал за „разкриване“ на нова порция „руски шпиони“ в България. А според социологически проучвания, русофилите у нас са над 80% от българите.

mignews.info


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар