Какви нови модели телефони ще излязат през 2021 – Ardes.bg

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пандемията и съпътстващите я икономически пречки, не позволиха на производителите през 2020-та година да предложат нещо съществено, що се отнася до съвременните смартфони. Въпреки това, този пазар продължава постоянно да се подобрява и сега ще разберем, какви нови модели можем да очакваме през 2021г. в Ардес.

Кои са новите модели смартфони, които ще излязат през 2021-ва

Тази година отново ще преобладават мобилните телефони с различни размери на екраните и сгъваемите дисплеи. Подобен тренд още повече ще стесни границите между обичаен смартфон и таблет, тъй като в разгънато състояние, флип устройствата значително ще се доближават по големина на съвременните таблети. Качеството на картината ще се подобрява, както и оперативната памет, разбира се! Трендът с многобройните обективи на камерите ще се запази, но се очаква предната камера да “слезе” под дисплея, вместо както беше досега – над него.

От гледна точка на операционните системи и софтуера, като цяло, особено голямо внимание ще се обръща на сигурността и оптимизацията на бързината. При избора на смартфони през 2021г., потребителите ще се интересуват предимно от здравината и параметрите на апаратите. Най-добрите са:

  • Различните модели от серията Samsung Galaxy S21;
  • OnePlus 9;
  • Отделните модели от серията Huawei P50;
  • Nokia 9.2/ 9.3 PureView;
  • LG V70 ThinQ;
  • Sony Xperia 1 III.

Какво ново още можем да очакваме

2021-ва година ще раздвижи доста пазара на смартфоните и ще настъпят някои основни промени, като премахването на зарядните от комплектите на премиум устройствата. Това се дължи на наличието на много хора, които притежават по две или повече зарядни устройства, които не използват. Разбира се, към подобна стъпка няма да се насочат всички производители, но Apple например, обмислят да го направят.

Особено силно изразено ще бъде разпространението на 5G технологията и нейната поддръжка от новите модели смартфони през 2021г. Разбира се, тази година ще бъде само началото на навлизането на 5G мрежите, като следващата година, този тренд ще продължи да се увеличава.

Къде първи можем да открием новите модели смартфони?

Заложете на телефони в Ardes.bg и първи ще откриете най-новите мобилни телефони за 2021г., които ще бъдат предложени в страната. Ние сме специализиран търговец и предлагаме само висококачествени мобилни устройства на отлични цени. При нас ще получите редовни намаления, отлично професионално обслужване, бързи доставки и търговска лоялност.

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар