Какви послания за Възкресение Христово отправиха политиците

Какви послания за Възкресение Христово отправиха политиците

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът, служебният премиер и лидерите на партиите отправиха послания по случай Великден.

“Христос воскресе, скъпи сънародници! Пожелавам здраве, мир и любов във всеки български дом! Нека светлината и радостта на най-големия християнски празник изпълват сърцата и мислите ни и укрепват взаимното разбирателство и толерантността в нашето общество”, написа в профила си във Facebook президентът Румен Радев.

На Великден нека си пожелаем и вяра и сили за достойни дела в наситения с изпитания живот на нашето съвремие, които да водят към духовното пробуждане и единението на целия народ, посочва държавният глава и допълва:

“Да го направим с ясното разбиране и убеденост, че това е дълг и отговорност към България и към живота и съдбата на следващите поколения”.

“Нека има повече светлина в домовете и душите, смирение и вяра”, пожела от социалната мрежа и служебният премиер Димитър Главчев.

“Христос Воскресе! Светли празници”, написа и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, публикувайки кадри от църквата “Света Петка” в Банкя.

Чрез профила си във Facebook съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пожела да “сме по-добри, по-смирени и с повече надежда”.

“Нека светлината победи тъмнината! Нека любовта победи омразата и завистта”, пише още бившият премиер.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова сподели кратко видео, за да поздрави за Великден.

“Христос Воскресе! Нека донесе светлина и топлина във всеки дом. Нека има здраве, любов и благополучие във всяко семейство. И никога не губете вяра в доброто”, пожелава Нинова.

“Христос Воскресе! Скоро и България”, написа и лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар