Какво вбесява различните зодии? | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво ви изкарва от кожата ви? Има ли ситуации, в които няма как да не се ядосате? Вижте какво вбесява различните зодии!

Какво вбесява различните зодии?
 © iStock

Овен

Нужно е съвсем малко, за да вбесите Овен. Представителите на тази зодия често са на ръба на изригването, а понякога дори не им е нужен повод. По-добре не се карайте с тях, защото няма да стигнете доникъде особено ако са гневни. Овните се ядосват, ако опитате да се пошегувате с тях или искате да оспорите мнението им.

Добави описание

 

Телец

Телците се ядосват, ако усетят, че не ги взимате насериозно. Избухват почти мигновено, ако обидите нещо, в което силно вярват. Ревностно защитават принципите си и най-близките си хора. Обидите ли нещо, което им е на сърце, никога няма да го забравят.

 

Близнаци

Близнаците се вбесяват, ако усетят, че някой ги притиска. Те имат силно развито вътрешно чувство за ред и не позволяват на никого да им внушава, че не са достатъчно сериозно. Когато се ядосат, не викат, но ще ви покажат, че са бесни. Гневът им е силен и траен.

 

Рак

Раците действат много емоционално, но рядко стоят зад решенията си. Въпреки това са чувствителни, ако някой постави под съмнение изборите, които са направили. Когато се ядосат, ще ви игнорират доста дълго време и ще ви гледат накриво, без да кажат и дума. Колкото повече мълчат, толкова по-гневни са.

Кое е вашето духовно животно според зодията ви?

 

Лъв

Лъвовете се вбесяват, ако се шегувате с начина им на живот. Лъвът живее в свой свят и понякога мисли, че всички останали са като него. Лъвовете се ядосват, ако опитате да се усъмните в онова, което казват. Ядът им преминава през различни етапи – от избухване до мълчание.

 

Дева

Девите се ядосват лесно и почти на всичко. Но има нещо, което ги изкарва от кожата им – различното мнение. Ако започнете да спорите с Дева, сте загубени. Ще чуете всеки аргумент на този свят, ще ви викат, може дори да ви обидят. Те не вярват, че има повече от една истина – тяхната.

 

Везни

Везните се вбесяват, ако станат свидетели на несправедливост. Независимо дали е свързана с тях, или не. Имат силно развито чувство за правота и не се страхуват да го изразят. Всеки път се гневят различно – може да започнат спор, да вдигнат скандал или просто да подминат в мълчание.

 

Мрънкане, агресия или... Как се оправдават зодиите />>>” height=”333″ src=”https://s.rozali.com/p/k/a/kak-se-opravdavat-zodiite-463682-500×0.jpg?1621340177890″ width=”499″/></p>
<p style=  

Скорпион

Скорпионите са сред зодиите, които трудно можете да ядосате. Те са скептици по душа и умеят доста добре да контролират емоциите си. Изнервят се предимно за неща от ежедневието. Не можете да предвидите какво ще ги вбеси, но случи ли се това, трябва да се пазите – викове, хвърляне на предмети са само част от действията, на които ще станете свидетели.

 

Стрелец

Стрелците се вбесяват, когато чуят някой да недоволства и да иска още и още – време, внимание, предмети и т.н. Те предпочитат всичко да се случва с тяхното темпо и притискането ги изнервя. Ядосат ли се, започват да викат и да хвърлят предмети. Но гневът им е като бенгалски огън и съвсем скоро ще премислят, а може дори да приемат вашето предложение.

 

Козирог

Козирозите се ядосват, ако някой се опитва да ги наставлява. Маниаци по контрола, представителите на тази зодия не вървят по чужди пътища. Ако опитате да навлезете твърде бързо и близо до личното им пространство, ще се отдръпнат и затворят. Лесно ще ги ядосате и трудно ще ви върнете доверието им

 

 

Водолей

Водолеите обичат да имат избор. Ядосват се, ако някой ги постави в ситуация без опции. Почувстват ли се притиснати, стават кисели и язвителни, започват да се заяждат. Няма да вдигнат скандал, но ще ви накарат да съжалите, че сте ги вбесили.

 

Риби

Рибите се вбесяват, ако се почувстват недооценени. Те са старателни и много отговорни, когато вършат нещо и очакват съответната благодарност в замяна. Гневът им е тих и не много продължителен. Предпочитат да преживеят яда вътре в себе си, а не да го изливат върху околните. Ако ги притиснете да споделят, се преобразяват и избухват за секунди.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар