Какво вещаят звездите за управлението на Крал Чарлз III?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дали Чарлз III ще бъде велик монарх като майка си? Има много сходства между него и нея от астрална гледна точка, но все пак и някои важни различия, които може би ще предопределеят управлението на Крал Чарлз III.

Какво вещаят звездите за управлението на Крал Чарлз III?
 © gettyimages.com, istockphoto.com

 Майката на Чарлз, кралица Елизабет, е родена на 21 април 1926 г. в 2:40 сутринта в Мейфеър, Англия. Със слънце в Телец, луна в Лъв и асцендент в Козирог, Елизабет беше предопределена за величие от момента на раждането си.


 

Добави описание

 

Слънцето в Телец я направи състрадателен, могъщ и силен лидер, който отстояваше позициите си, докато царствената луна в Лъв обозначаваше нейните способности да поема отговорността и да ръководи една страна едновременно с добър дух и железен юмрук. Освен това нейният асцендент Козирог показва човек с огромна издръжливост, който е (съвсем буквално) роден да бъде авторитетна фигура в живота.

 

Добави описание

 

При по-задълбочен поглед върху нейната рождена карта виждаме, че нейният натален Сатурн (планета на командването и контрола, която е управител на нейния асцендент Козирог) – е бил в 10-ти дом – част от картата, която е свързана с обществената позиция и кариера. Елизабет е навлязла в политическия и обществен пейзаж в ранна възраст. Съдбата й беше да бъде лидер и да участва в промяната на света. Като кралица, Елизабет поставя света пред собствените си нужди, което не е лесна задача. 

 

Добави описание

 

А как стоят нещата сега, когато крал Чарлз III се възкачи на трона? Е, анализирането на неговата рождена карта може да разкрие как той ще управлява Великобритания и какво означава това за бъдещето.

 

Чарлз е роден на 14 ноември 1948 г. в 21:14 часа в Лондон, Англия, с карта, подобна на тази на Елизабет – той има слънце в Скорпион, луна в Телец и асцендент в Лъв. Неговата луна в Телец говори за много емоционална натура. Важно е да се отбележи, че слънцето на кралицата беше в Телец, така че Чарлз наистина ще се придържа към изпълнението на нейните цели и надежди. Това означава, че той ще избере да води примера на кралица Елизабет II, поради факта, че тя силно вдъхнови разбирането му за света и го научи как да бъде дипломатичен в политиката.

 

Добави описание

 

Чарлз III бе коронясан

 

Можем да очакваме крал Чарлз III да бъде дори по-способен от майка си, тъй като планетарният управител на неговия асцендент в Лъв, което е слънцето в Скорпион, се намира в личния и домашен сектор на неговата карта. Можем да очакваме от него да поеме всичките си обществени задължения, но не и да споделя интимни истории или да се свързва със света относно личните си дела.

 

 

Новият крал също има Плутон на своя асцендент, който е в квадрат с неговите слънце и луна. Това може да означава, че иска да се откъсне от остарелите традиции и да управлява непредубедено. В крайна сметка Плутон е планета, за която е известно, че прави промени, за да поддържа структурите в крак с модерните начини на мислене.

 

Наследството, което кралицата остави след себе си, е едно от величията: от 1952 г. тя помага на страната си да се развива през годините. И ако погледнем наталната карта на Чарлз, едно е сигурно – този нов крал няма да омаловажава наследството на майка си.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар