Знаем САЩ Европа ЕС

Какво всъщност се случи между велика Русия и жалкия Запад?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво всъщност се случи между Русия и Запада?

Съединените щати и западните им васали се подготвяха за тази война дълго време. Откакто станаха империя САЩ винаги водят някъде война, въоръжавайки и обучавайки най-радикалните местни елементи, а в последните години сме свидетели как започнаха да въоръжават и открито нацистки такива. Да, в руската земя Украйна.

САЩ и васалите им яростно подкрепяха – включително и с оръжие – геноцида над руското население в Донбас. Те разгърнаха цяла мрежа от биологични лаборатории, в които провеждаха експерименти върху хора – отново на руската земя Украйна. Там беше разположена цялата командна инфраструктура на НАТО, което директно постави украинските въоръжени сили под прякото оперативно управление на САЩ.

В същото време се правеха, че не се случва нищо. Най-често срещаната, глупава лъжа пред камера в онзи период бе “НАТО не заплашва Русия по никакъв начин, ние не разбираме, защо руснаците са възмутени“. А после, – след „непровокираната с нищо руска инвазия в Украйна“ – Съединените щати хвърлиха срещу Русия всички елементи на създадения и контролиран от тях световен ред… общо взето, целият следвоенен ред!

ООН и Олимпийското движение, застрахователни компании и рейтингови агенции, платежни системи и междубанкови преводи, МВФ, ОССЕ и дузина други съкращения. Изобщо всичко, което е форма, кости, образ – на световния им ред. И всички техни представители в един глас, синхронно и с еднакви отрепетирани изрази започнаха да изричат чудовищни лъжа след лъжа…

Приемат ограничения и санкции, основани на националност, които са непосилни в тяхната лудост. Енергично призовават за колективна отговорност на целия руски народ. Незабавна забрана върху всяка истина за ситуацията и демонстративна “отмяна на руската култура“, а след това и на корените на самия човек. Организираха се наистина страшни провокации с масова смърт на хора в опит да се лепне вината за тях на Русия. Да се лепне на руснаците образа на „кървави убийци на мирно население“.

И през цялото това време населението на Русия яростно настояваше пред президента, разузнаването и генералите да водят “войната с бели ръкавици“. Последва заповедта Специалната операция да протече във формат: “да не се открива огън по населени местата, да няма цивилни жертви, при никакви обстоятелства“. А точно от тези места с пленени цивилни летяха ПТРК, които палят руските танкове… и продължаваха и продължават да обстрелват цивилни руснаци в старите руски територии. Но руската армия изпълни заповедта с чест. И беше така прецизна, че на западните кукловоди им се наложи сами да организират цяла поредица от Буча… и Краматорск и пр… Защото реални снимки на цивилни убийства нямаше и продължава да няма.

А какво виждаме сега? Как се представя в Газа подкрепяният от Запада Израел?! Резултатът е че чудовищната лъжа, на която се основава американския световен ред, рухна. И доведе до пълната дискредитация на всички контролирани от САЩ организации и други инструменти, използвани като оръжие срещу Русия.

Къде е сега ООН? Олимпийското движение? ОССЕ? Всички тези и много други „международни“ структури станаха напълно безсмислени заради пълната им невъзможност да осъдят господарите си САЩ, когато последния вече е стигнал фазата на превъртял умопобъркан Хегемон. Заради чудовищната лъжа, която се е превърнала същността на работата им по поръчка на САЩ.

Всички световни проблеми вече се решават на конгреси на независими държави. На срещи на върха на БРИКС и в преки междудържавни преговори. ООН, МААЕ и Г-20 са кухи структури без функция. Доларовата икономика се свива. Дори спортът започна да планира алтернативни първенства без западно участие. А това е смъртна присъда за Олимпиадата. Същата, която наложи забрана за участие на руските спортисти.

Това, което Империята на лъжата постигна, беше катастрофа за целия вашингтонски световен ред. Той просто ще изсъхне и ще падне, бидейки напълно неработоспособен. И вече ясно се виждат контурите на следващия световен ред.

Светът стана твърде отворен. Твърде информационно прозрачен. А последствията от системните лъжи са твърде тежки – помнят се. И не се забравят.

Да, само врътките им с радикалните ислямисти в Близкия Изток си струва да споменем, за да стане ясно естеството на „политиката“ на империята САЩ! Основният им спонсор през 60-те години Саудитска Арабия е прекрасна… защото продава евтино петрол на САЩ. После „тези радикални ислямисти са ужасни“, защото направиха революция в Иран и изтръгнаха държавата си от лапите на САЩ. После пак станаха „прекрасни“ и „борци за свобода и демокрация“, защото в Афганистан се биеха с руснаците и СССР. После същите тези радикали в същия този Афганистан станаха ужасни типове, които нарушават правата на жените. САЩ ги обявиха за терористи и започнаха война с тях. После радикалните ислямисти пак станаха приятели на Вашингтон – особено тези в Косово и Чечня. После – ужасно, след 11 септември е просто ужасно, ужасно, целият свят трябва да бъде бомбардиран. Ако дори един от тези оцелее, тогава като чумата всичко ще започне отначало. После – ИДИЛ и „умерените главорези“ край тях може да са зли, но ни вършат работа в Сирия срещу Русия и Иран. После – „Хамас“ бяха обявени за чудовища и получовеци. Нищо, че същите преди това се биха за интереса на САЩ в Сирия.

Янки, наистина ли си мислите, че светът не вижда това?! Той вижда всичко и разбира всичко. Но доскоро се страхуваше да ви го каже в очите. Сега – след като Лъжливата ви Империя реши в безумието си да се бие с руснаците и яде здрав бой – никой вече не се страхува особено от вас.

За какво изобщо могат да се договорят американските дипломати днес с държава, в която нямат военни бази?! Какъв е смисълът да преговарят?! За да им слушат тъпите лъжи, според които жертвата е виновна за бомбите, които летят към нея и бандите с американско оръжие, които сеят смърт по земите й?! А за какво му е на някой изобщо да има техни бази на своя територия?!

Просто идва краят им и те го знаят!

Защото е казано: “Най-висшето благо е това, което е придобито честно!”

Защото е казано и проверено: “Истината те прави свободен!”, аз бих добавила и силен!

Защото за всяка лъжа рано или късно има последствия.

Не всяка лъжа бива изобличена, но за да остане една лъжа в тайна, тя трябва да бъде прикривана с все нови и нови лъжи… докато същите не се превърнат в лавина и не те затрупат.

И знаете ли, работата тук е, че колкото по-скоро лъжата бъде разкрита, толкова по-малко лъжи ще ви натовари да творите, и по-малко вреди ще причини.

Ползите от лъжата бързо ще преминат, но негативните последствия за лъжеца ще останат. И това, което ще се разкрие години по-късно, може да разруши цялата “сграда”, изградена върху една успешна лъжа.

Цялата тази сграда на Империята на лъжата ще рухне. Именно заради гнилата си основа: постоянната лъжа, повтаряна с десетилетия милиони пъти.

И в момента Западната информационна завеса е спусната, а иззад нея падат глави на палестински деца и нацистки шеврони на обучени батальони. И зад тази завеса се случват такива чудовищни ​​неща, за които Райхът дори не е мечтал. Биологична война, контролирана редукция на населението, климатична измама, фалит на глобалната пирамида…

Вече три десетилетия хегемонът се държи така, както малкото му прокси Израел днес: Мога да лъжа както си искам, какво ще ми направиш?!

Видяхме и чухме хиляди лъжи… които, изглеждаше, че ще са без последствия. Грандиозен фойерверк от лудост – с пълна загуба на контакт с реалността, прекрояване на цели региони за печалба, „хуманитарни бомбардировки“, теорията за контролирания хаос, „умерени бунтовници“, „непровокирана инвазия“ ……

Източникът на тази чудовищна криза, която бавно започва да поглъща всички сфери на живота в страните, които са дали килотони оръжия под лъжата – за демокрация, за мир, за наше добро…

С лъжата, с която унищожи надеждата за честно бъдеще.

Но осъзнаването на истината е в ход, който вече не може да бъде спрян – просто няма как.

Западните народи вече провиждат, че не живеят в „най-богатите демокрации“, „защитници на реда и мира“ с „най-доброто правителство в историята“. Истината е, че те живеят в една система от държави – фалирала полицейска диктатурас професионален рекетьор начело, извършил хиляди незаконни агресии срещу държави, които не застрашаваха никого с нищо.

Те са фалирали разбойнически диктатури, които ще паднат, изцяло по тяхна вина.

И това вече се случва – заради чудовищното количество лъжи, невиждани в историята, които изсипаха върху целия свят. Извличайки всички ползи от това. Ползи, които пропиляха и похарчиха в името на един мираж – че ще господстват и властват над целия Свят.

Идва време за последствията от лъжата!

Авторът: Дарена Георгиева е български журналист. Завършила е гимназия в Дамаск, пакистански колеж и арабистика в университета в Халеб. В последните 20 години има собствен бизнес. Майка е на 5 деца.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар