Какво да очакваме от ретроградния Сатурн през 2021?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази година планетата Сатурн става ретроградна от 23-ти май до 10-ти октомври в знака на независимия Водолей. Какво влияние носи ретроградният Сатурн и на какво иска да ни научи?

Какво да очакваме от ретроградния Сатурн през 2021?
 © iStock

Когато Сатурн е директен, той ни насочва в правилната посока и ни помага да не се отклоняваме от пътя, по който трябва да вървим. Всяка година Сатурн става ретрограден за период около четири месеца и половина. Това е особено важно време за определяне на граници. Ако си представим Сатурн като строг учител или родител, той иска да научи всеки от нас на дисциплина и сериозно отношение към живота.

Настоящият период на ретрограден Сатурн е свързан с намирането на нашите индивидуални нива на комфорт, които да ни помогнат да се адаптираме в странните времена, в които живеем в момента. Важно е да се отбележи, че ретроградното движение на Сатурн може да ни направи по-мудни, ето защо е добре да си даваме повече време за почивка. Един час повече сън на ден, медитация или физическо движение (което ни кара да се чувстваме добре) са само част от начините за зареждане на тялото и съответно увеличаване на производителността, която Сатурн толкова много цени.

Добави описание

Ретроградният Сатурн учи на поставяне на ясни граници и изграждане на вътрешен авторитет спрямо нуждите на всеки от нас. Определянето на приемливи граници върви ръка за ръка с точното им заявяване пред другите. Сатурн иска от нас да почитаме себе си и да не позволяваме на останалите да ни притискат, причинявайки ни неудобство по този начин. По време на ретроградния Сатурн е необходимо също така да се опитаме да се освободим от негативните мисли и самоограничаващите се убеждения. Премахване на всички блокажи, базирани на страх.

Не на последно място ретроградният Сатурн ни кара да се вгледаме в себе си, да помислим за миналото, настоящето и бъдещето, защото всичко представлява един общ цикъл. Ако сте се отнесли лошо с някого, не се изненадвайте, ако започнете да съжалявате за държанието си през следващите месеци. Сатурн ни заставя да поемем отговорност за своето поведение и живота си като цяло.

Добави описание

Периодът на ретрограден Сатурн ни помага да отстъпим една крачка назад и да успеем да се вгледаме навътре. Да видим къде се намираме в момента и къде бихме искали да бъдем, като същевременно сме способни да осъзнаем по-добре стъпките, които трябва да извървим, за да достигнем своята цел. В най-добрия случай в края на ретроградния Сатурн ще се чувстваме по-силни и знаещи какво искаме да постигнем, както и кой е точният начин да го направим.

Прочетете още:

Ретрограден Плутон 2021 – какво да очакваме?

Ретрограден Меркурий 2021 – кога и какво да очакваме?

8-те цикли на живота и влиянието на планетите

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар