Какво е астрокартография и как може да ви бъде полезна?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Запознайте се с още една част от необятната астрология.

Какво е астрокартография и как може да ви бъде полезна?
 © iStock

Астрологията ни помага да разберем по-добре себе си и дава информация за това по какъв начин планетите и енергиите изграждат нашата личност, защо сме такива, каквито сме, какъв е нашият потенциал и какви са най-дълбоките желания на душата ни.

Астрокартографията добавя друго измерение към начина, по който гледаме на астрологията и начина, по който се влияем от планетите и зодиакалните знаци. Астрокартографията е техника, през призмата, на която може да откриете на кое конкретно физическо място в света може да постигнете своите цели.

Как да изчислите вашата астрокартографска карта?

В интернет има различни онлайн калкулатори, с чиято помощ може да изчислите своята астрокартографска карта. Необходими са ви дата, точен час и място на раждане. Ще ви бъде показана карта на света с цветни линии, преминаващи вертикално и хоризонтално през определени места. Тези линии ще бъдат свързани с конкретна планета и нейното разположение по времето, когато сте родени. Всички планети имат асоциации с различни аспекти на вашата личност и в зависимост от това къде са били по време на раждането ви, те могат да ви дадат представа какво ще изпитате на всяко място.

Добави описание

 

Планетарни линии

 • Линия на Слънцето: Вашият слънчев знак е вашата личност. Животът или посещението близо до това място може да ви помогне да се почувствате забелязани и одобрени. Това също може да повиши вашето самочувствие и признание в света.
 • Линия на Луната: Вашият лунен знак е вашето емоционално състояние и начина, по който се справяте в междуличностните си отношения. Да бъдеш близо до лунната си линия може да те насърчи да отидеш навътре и да обработиш повече от емоциите си. Тук може да се почувствате като у дома си.
 • Линия на Меркурий: Меркурий е планетата на комуникацията. Доближаването до вашата линия на Меркурий може да увеличи способността ви да изразявате себе си пред другите и да имате ясен ум.
 • Линия на Венера:Венера е планетата на любовта. Пътуването или живеенето близо до вашата линия на Венера може да отвори сърцето ви и евентуално да ви помогне да срещнете сродна душа.
 • Линия на Марс: Вашият знак на Марс е вашата страст и сексуално желание. Може да откриете, че ставате по-свързани с вашата цел и това, което разпалва страстта във вас на това място. Може също така да откриете, че имате по-страстен сексуален живот.
 • Линия на Юпитер: Юпитер е планетата на късмета и експанзията. Отидете на тази линия, когато търсите повече изобилие и разширение в живота си.
 • Линия на Сатурн: Сатурн е планетата на кармичните уроци. Когато сте готови да влезете в дълбок период на растеж и да преминете през някои от вашите душевни договори и кармични уроци в живота, може да си струва да посетите вашата линия на Сатурн.
 • Линия на Уран: Уран е планетата на промяната и свободата. Когато се нуждаете от промяна и вътрешна свобода, подкрепа да напуснете работа или да напуснете токсична връзка, пътуването до вашата линия на Уран може да ви помогне да съберете кураж да направите такава промяна.
 • Линия на Нептун: Нептун е планетата на илюзиите, мечтите и интуицията. Когато искате да се свържете повече с интуицията си и да се освободите от старите начини на мислене или имате нужда от почивка, пътувайте тук.
 • Линия на Плутон: Плутон е планетата на прераждането и трансформацията. Когато сте готови изцяло да обновите живота си и да излезете като един различен човек, отидете на място, върху което преминава линията на Плутон.

Добави описание

 

Кардинални точки

 • Асцендент: Това може да е първото впечатление на другите за вас, а също и това, към което се стремите в живота си. Преминаването към линията на Асцендента може да помогне във връзката ви с другите и как се показвате в света.
 • Десцендент: Тази линия се отнася до вашите взаимоотношения. Отидете там, когато искате да се срещнете с потенциален партньор.
 • МС: Линията на МС е свързана с кариерата и призванието. Отидете на място, където преминава тази линия, ако търсите професионален успех.
 • IC: Вашата IC линия е свързана със семейството и домашния живот. Елате тук, когато търсите дом или когато работите върху темата за своето вътрешно дете.

Прочетете също:

Къде в наталната карта може да се видят вашите партньори?

Как астрологията може да лекува?

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар