Какво е правил Пламен Николов в Клагенфурт?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неговата Алма Матер в Каринтия отрича – гласи резюмето на обширната статия, посветена на номинирания за министър-председател от “Има такъв народ”. Привеждайки основните факти от биографията на Пламен Николов, австрийското издание посочва, че той бил придобил академичните си титли както в Софийския университет, така и в Клагенфуртския университет “Alpen Adria”. Така ли е обаче наистина?

В базата данни на университета в Клагенфурт абсолвент с името Пламен Николов определено няма, казва Анегрет Ландес, говорителка на висшето учебно заведение. “Студент или абсолвент с името Пламен Николов в нашата система не се появява.” В Австрия не се откриват и научни публикации с такъв автор.

Първоначалната информация за докторантурата на Николов на неговия профил в Линкедин междувременно е променена, пише австрийският “Kleine Zeitung” – сега става дума за “Защита на изследователски проект в университета в Клагенфурт и подготовка за защитата на дисертация в Софийския университет”. Според изданието, което се позовава на англоезичния сайт “Sofia Globe”, Николов е участвал в изследователски проект за дисертацията си в Института за групова динамика в университета в Клагенфурт.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар