Какво означават сънищата с хора, които познавате?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не можем да определяме какви сънища ще имаме, но можем да използваме информацията от тях в своя полза.

Какво означават сънищата с хора, които познавате?
 © iStock

Сънищата са до голяма степен мистерия. Независимо дали да сънувате някой, когото едва познавате, имате сънища за любими хора или пък преживявате един и същ сън отново и отново, може да е трудно да разберете и приемете посланията на това, което сънувате. Истината обаче е, че може да извлечете много полезна информация от вашите сънища, която да ви помогне и в будния живот.

Какво означава, ако имате повтарящи се сънища за някого в живота си?

Зависи от това кого сънувате и какво се случва в отношенията ви с този човек. Ако това е някой, който присъства много в будния ви живот – като партньор, дете или някой много близък до вас, тогава може да го сънувате редовно, защото умът ви се опитва да проработи или коригира нещо във връзка с конкретния човек. Една от целите на сънуването най-вече е решаването на проблеми. Не е задължително обаче винаги да означава, че има нещо лошо, което се случва – може просто да се опитвате да разберете по-добре дадена ситуация.

Важно е да обърнете внимание на повтарящите се сънища и да потърсите знаци, които показват, че трябва да се заемете с нещо в живота си. Сякаш сънищата се опитват да ви кажат: „Пропусна ли това предишния път? Ето го отново и отново, докато не го видиш наистина“. Работейки върху емоциите и темите, които един повтарящ се сън носи със себе си, той спира да се появява“.

Добави описание

Защо сънувате, че вашият партньор ви изневерява?

Сънищата за изневяра не са изключения, а всъщност са често срещани. В съня може да се покажат както мечтите, така и страховете на човек. Подобен сън не трябва да се взима като истина, но може да бъде препратка към това, че вниманието на вашата половинка е отклонено на друго място – например работа. Сънищата с изневяра може да са предизвикани и от преживяна истинска изневяра в миналото.

Мечтите не са непременно линейни, нито рационални. Те са много по-емоционални, символични и метафорични.

Защо имате сексуален сън с някого?

Ако изключим очевидния отговор, че този човек ви привлича сексуално, може да има и друго обяснение. В този случай може да играете игра на асоциации с думи, за да се опитате да разберете какво ви казва подсъзнанието ви, когато имате сексуален сън с някого.

Кои три думи свързвате с човека от съня си? Какъвто и да е вашият отговор, може да сънувате този човек, защото силно желаете да въплътите същите качества в себе си. Обикновено става въпрос за нещо в конкретния човек, което ви харесва.

Добави описание

Как да се справите с лошите сънища?

За щастие, сънищата рядко отразяват 1 към 1 реалния ви живот, така че е най-полезно да ги приемете такива, каквито са – абстрактни. По-скоро обърнете внимание на емоциите и начина, по който сте се чувствали в съня си и помислете по какъв начин това може да се свърже в отношенията ви в реалния живот с този човек. Ако пък сънувате нещо лошо за някого, няма нужда да приемате съня буквално, както и да му го разказвате по този начин. Но пък това може да е добра отправна точка да проведете по-дълбок и свързващ разговор с дадения човек.

Сънувате ли този страшен сън?

 

Какво означава, ако сънувате, че някой умира?

Сънищата за смърт могат да бъдат едни от най-страшните, но отново е по-добре да не ги приемате буквално. Смъртта в съня обикновено означава, че нещо приключва или се променя. Това може да е връзка с друг човек, аспект във вас самите или животът, който е представен от човека в съня ви.

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар