Какво означава, ако сте родени по време на синя луна?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Синята луна е нещо, което се случва веднъж на няколко години, така че не е учудващо, че съществуват всякакви легенди за това какво се случва по време на този рядък феномен. Що се отнася за родените по време на синя луна, ето няколко неща, които им се приписват.

Какво означава, ако сте родени по време на синя луна?
 © istockphoto.com

 

Родените по време на синя луна имат супер сили

Синята луна се смята, че увеличава паранормалната активност, причинявайки „силни свръхестествени вълни на Земята“. Оттам идва и вярването, че всички родени по време на този феномен са заредени с тази енергия и притежават свръхестествени сили. Надали сте способни да хвърляте светкавици или да местите автомобили с една ръка, но все пак се смята, че притежавате по-добро шесто чувство, способни сте да предричате неща в бъдещето или пък често сънувате пророчески сънища.  


Август ще ни посрещне с две суперлуни

 

Добави описание

 

Синята луна и плодовитостта

Някои животни синхронизират размножаването си с циклите на луната. Така например жабите и гущерите синхронизират чифтосването си с пълнолуние, което донякъде означава, че повече бебета са заченати за един месец, когато има синя луна. От друга страна съществуват вярвания, според които синята луна може да предизвика раждане, което означава че в един могат да се родят много повече бебета от предвиденото, дори и термина въобще да не е близо до тази дата. Смята се, че синята луна също увеличава фертилитета и шансовете за зачеване. А родените по време на синя луна се смята, че имат предпоставки да имат много деца или поне лесно да им се получи зачеването. 

 

Добави описание

 

Синята луна и странностите на хората

Не бързайте да се обиждате, защото не става въпрос за сериозни психични отклонения. Просто се смята, че родените на синя луна са по-емоционални хора, по-експресивни, понякога объркани, друг път просто чудати в поведението си. Мнозина твърдят, че пълнолунието, и особено синята луна се свързва със странни хора, събития, личностни черти и много други.

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар