Какво разкрива за вас този тест с оптична илюзия?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тестовете с оптични илюзии са не само интересни, но и много полезни. Те могат да разкрият неща за нас, които самите ние не подозираме.

Какво разкрива за вас този тест с оптична илюзия?
 © iStock

През далечната 1892 година 18-годишният Чарлз Алън Гилбърт рисува „All is Vanity“ – една от най-добрите оптични илюзии на всички времена. Репродукциите на тази картина са все още популярни и днес, което недвусмислено говори за нейното въздействие.И така, погледнете оптичната илюзия – кое видяхте първо?

Добави описание


Череп

Вие сте бунтар и човек, който има отворено съзнание. Личността ви се характеризира още със страст и сила. Черепът е един от най-старите и мощни символи – на защита, сила, мощ, смелост, мъдрост, лидерство, оцеляване в трудни времена и безсмъртие.

Вие сте наясно с безценната стойност на времето и на краткотрайното съществуване в този физически свят. Идеята за смъртността не е негативна или депресираща за вас. Напротив – тя ви показва важността да живеете в момента, искрата за живот и духовното развитие.

Вероятно се вълнувате от езотерика, както и обичате да се усамотявате. Искате да откриете всички тайни на света и имате нужда да сте заобиколени от хора, с които да може да споделяте своите по-задълбочени възгледи.

Жена

Вие сте горди и суетни само на пръв поглед, защото в душата си сте романтик и мечтател. Понякога страдате от липса на самочувствие, защото винаги помните критиките, но лесно забравяте похвалите. Не забравяйте, че няма нищо лошо в това да копнеете за съвършенство, но ние като хора няма как да бъдем перфектни. Хората допускат грешки и е важно да се научите да не сте прекалено сурови към себе си.

Харесвате красотата, имате богато въображение и често попадате „във вашия свят“, който е по-хубав от реалността. Носите в себе си творчески заложби и умеете да виждате красотата или потенциала за красота във всяко нещо. За вас огледалото е не само символ на физическото, но и на духовното отражение.

Вижте още тестове:

ТЕСТ: Първото нещо, което видите, разкрива подсъзнателния ви страх

ТЕСТ: Какво видяхте първо и как то ви описва?

ТЕСТ: Какво видяхте първо на картинката?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар