Какво се промени в последните 30 г. – нищо! Какво ще се промени в следващите 30 г. – пак нищо!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стара година – Нова година.

Едни безкрайни математически изчисления и отброявания, калкулиране и пресмятане, напразни надежди и мечти.

Глупави пожелания за неща, които никога няма да се сбъднат.

80% от човешкият живот преминава в планове и мечти, от които само 20% стават реалност.

Какво се промени в последните 30г. – нищо! Какво ще се промени в следващите 30г. – пак нищо! Очевидно е, че за някаква промяна ни трябват 500г., но ние не сме нито орли, нито костенурки, нашият живот е в порядъка на 40-50г.

На какво се надяваме и в какво вярваме? Ясно е, че всички се уповаваме на Господ, така е най-сигурно и лесно. Оставаш всичко в неговите ръце и се пускаш по течението, пък каквото ще да става. Лесно е да жертваш друг, но така не можеш да бъдеш проверен ти самият. Доказателство и проверка, това се иска и не Бог да се доказва на нас, а ние на него да се докажем, чрез действия и нетърпимост към неща, които са против всичко справедливо и честно.

Да простиш е велико, но да забравиш е предателство. Помнете кой ви върна от „математическата гимназия“ на живота в първи А клас. Новата година няма как да изтрие или замаскира кражбите и лъжите на старата година!

Справедливост за обезлюдените села, беднотията, мизерният начин на живот и първенството по смъртност, което води България, трябва да има, без значение колко сте пили или яли по празниците…

Ива Иватта, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар