Какво трябва да правите по време на новолуние?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новолунието е като ново начало, което ни се дава всеки месец. По какъв начин може да се възползвате от енергията в този ден?

Какво трябва да правите по време на новолуние?
 © iStock

Новолунията се случват веднъж на всеки 28-30 дни. От гледна точка на астрологията новолунието е една от многото фази на луната – по-специално тази, в която луната и слънцето са в съвпад. Новолунието бележи началото на нов лунен цикъл и е подходящо време за поставяне на цели. Интересното е, че много хора, дори несъзнателно, са в съзвучие с тази енергия и са склонни да създават нови навици, да започват нови проекти и да инициират промени в живота си приблизително около времето на новолуние.

Какво трябва да правите по време на новолуние?

 

Задайте намерение

Всеки месец ни се дава допълнителен тласък енергия, подходящ за определяне на намеренията. Най-добре е да се фокусирате върху едно или две намерения на новолуние – нещата, които са най-важни за вас в следващите 30 дни. Отделете време, за да изброите намерения, които трябва да бъдат ясни, кратки и конкретни. По този начин не само ще изпратите ясно послание към вселената какво искате, но и ще държите по-голям фокус върху целта си.

Запалете свещ

По време на новолуние луната в небето е невидима. В най-мрачната нощ от месеца е добре да внесете по някакъв начин светлина в живота си. Запалването на свещ е много подходящо действие. Докато го правите, изразете своята благодарност и кажете отново своето намерение за новия лунен цикъл.

Добави описание

 

Започнете нещо ново

Новолунието е най-плодородният ден от лунния цикъл всеки месец. Ето защо новолунието е идеалното време за стартиране на нещо ново.

Отидете на първа среща

Възползвайте се от енергията на новолунието и определете първа среща на новолуние. Вселената е пълна с възможности, което прави този ден идеално време за засаждане на семената на нова връзка. Независимо дали става въпрос за работа, приятелство или любов – първата среща около новолуние увеличава шансовете за успех.

Направете списък

По време на новолуние, може не само да намислите своите намерения, но и да ги запишете на лист хартия. Направете списък с колкото може повече подробности. Идеята е да създадете детайлен образ в ума си как ще изглежда новата ситуация в живота ви.

Прочетете още:

Как 8-те фази на Луната влияят на живота ви?

Каква енергия носят пълнолунието и новолунието?

Какъв човек сте според фазата на луната, в която сте родени?

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар