Както е известно, злото не спи! Дори на Възкресение Христово!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както е известно, злото не спи! Дори на Възкресение Христово!

Почитетателят на Кабала, молещият се в синагоги слуга на злото Борисов, не се посвени на днешния свят за всички християни ден, да критикува политическите позиции на опонентите си. Всъщност дори не позициите им, а мълчанието им. Явно не осъзнава, че не всички имат тежка логорея като него и не след всички върви по някоя Севда с камера и да им предава на живо мислите и изстъпленията!

Борисов явно толкова е увътрен в слугинството си към Козяк, че е готов и във война с Русия да ни вкара, само и само да спечели още някой месец власт. Знае се, че не е гнуслив, когато има власт и пари за усвояване. Заради русофобските му изстъпления вече руски туристи в България не идват. Колко хотелиери и туроператори ще му благодарят, че останаха без хляб, защото, да знаете, не успях да намеря и един американец, който да е дошъл да почива на нашето Черноморие!

Вместо да се замисли за покаяние, за смирение и да иска прошка за престъпленията си, това същество продължава да дълбае дъното на блатото. Каквито поразии успя да направи, за пет века турско робство не са успели поробителите да направят! Включително да намали българите с три милиона, да изгони младите българи оттук, хората да живеят в мизерия и страх.

Възмездие ще има, Борисов, за всичките ти престъпления! В това е надеждата. Защото без покаяние и наказание, няма катарзис и път напред!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар