Бабикян и Хаджигенов поискаха отзоваването на руския посланик

Както се развиват събитията, Хаджигената и Бабикяната скоро ще тръгнат да боядисват украинското посолство в бяла, синя и червена боя

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не разбрах какво стана с бензиностанцията с ракети. Киро бе, що не ни осведомиш? Искаме да разберем, преди да ти ударим шута за Канада. А защо Канада? И в България има затвори за държавни изменници.

А какво се случи с политическата ти дойка Мустафата? Мандатът й уж бил приключил, а? Май млекодайната й бозка пресъхна и тя скоро ще литне на метлата си към САЩ. Или към родния Кюрдистан.

А какво ще каже ококорената кака Асенка Василева с нейната муцка като кокоше дупце, приготвена за свирки по американски вкус – „за вярата си в пълната и безусловна победа на Украйна“? Държала ли е тази двуполова повлекана, която се оказа толкова войнствена, даже водно пистолетче в нежните си ръчици, с които брои държавни милиарди и подписва все нови дългове?

А Ивайло Мирчев какво ще заяви за извършената от него пълна и безусловна депутинизация на българската обработваема земя? Май в скоро време ще тръгне да ръси срещу евроатлантици и колорадски бръмбари и да дезинфекцира срещу зелени еуглени и укробуболечки.

А питекът Христо Иванов, чиято интелектуална физиономийка е триумф на оспорваната напоследък теория на Дарвин и неговият подгласник – снажният левент Атанас Атанасов – гордостта на българския генералитет без армия – какво ще измрънкат тези пророци на евроатлантизма? Нали трябваше да отсрамят България, изпращайки пълна и безусловна военна помощ на Зеля?

Колко обичат малоумниците това клише – „пълна и безусловна“.

А защо не чуем и гласчето на стрина Корнела – ликвидаторката на останките от БСП. Какво ще ни подшушне тя под сурдинка за „военно-техническата помощ“ за братска Украйна? Пълна и безусловна „военно-техническа помощ“, а?

Награди за култура може да окачва и наркоманът Наско.

Както се развиват събитията, Хаджигената и Бабикяната скоро ще тръгнат да боядисват украинското посолство в бяла, синя и червена боя. Ще се вапцат целите в цветовете на руския трикольор. А Москаленко ще насадят на бял, син и червен ***. Ама мноого червен!

А какво се случва с трите евроатлантически тестиса на върлия оскърбител на православието Соломон Паси, който се силеше да реже мъжествените части на Българския Лъв? Гъди-гъди, кого ще скопяваме днеска?

Цялата тази русофобска сган е преди всичко българофобска. За половин година по екраните се изредиха, шестваха и квичеха всички предатели на българския народ. Той ги чу, видя и запомни.

Колкото до мисирките от „смрадовете“, те барабар с постоянните си кречетала Харалан, Дайнов, Гълъбов, Слатински, крадла Ленче Поптодорова и тутти фрутти, ще викат урра дори само пред снимката на Путин и ще заявяват, че винаги са вярвали в „пълната и безусловна победа“ на Русия.

А списъците с врагове, които щяхте да ловите за гушите и да наказвате „с цялата сила на закона“, а помияри? Какво става с изготвените от вас „списъци“? Да готвим ли насрещни такива?

Не, никога няма да се сринем до вашата кочина. Просто ще ви заплюем и ще ви оставим да се задушите в собствената ви смрад.

Милена Върбанова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар