Както я караме, прокуратурата ще пише и присъдите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В събота в сайта на БТВ беше публикувано решение на съда относно мярката за неотклонение на петима от свидетелите по делото КТБ и то преди съдът да е прочел определението.

По този скандален повод Сименово коментира: Такова нещо до сега не ми се беше случвало.

Случвало ми се е съдията да има готово определение, без да се оттегля на заседание след съдебните прения, да прочита готово определение, което означава, че е написано предварително.

 

Но такова нещо, да бъде публикуван крайния резултат преди да бъде обявен в залата, не ми се беше случвало. В случая трябва да се обърне внимание, че няма правосъдие в този специализиран съд, но това нищо няма да промени. Защото следващата инстанция подпечатва глупостите и грешките на първата и темата приключва, кръгът са затваря. Ние сме в Параграф 22!

След фалита на КТБ, започва големият грабеж. Повечето хора го разбраха. Първо се наляха едни пари в гаранционния фонд, които ние всички ще плащаме. Платиха се парите на хората, вместо те да се съберат от активите на банката. Активите се разпиляха, като ги прибраха съответните хора. Единственият актив, който не успяха да приберат е оръжейният завод „Дунарит“.

 

И започнаха войни, които продължават три години. Те са на приливи и отливи. „Дебеличкият бизнесмен“ много иска да налапа „Дунарит“. Но не успяха да пречупят собственика Емилиян Гебрев. Не можаха през фалшиви офшорки, договори, цесии и т. н. да приберат „Дунарит“. И сега решиха да го направят по бруталния начин, като тръгнаха да обискират офисите на адвокатите.

 

За атаката на прокуратурата и каква е целта, четете цялото интервю на Константин Симеонов в рубриката „Интервю“.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар