данаил кирилов

Какъв директор и педагог е гербаджийка, за която опоненти на Дани Ръбъла са “ жалки същества, глупаци“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Как ли се държи, как общува и как говори директор на училище с подчинените си и с възпитаниците на школото, след като същият нарича опоненти на Данаил Кирилов „жалки“ и „глупаци“!? При това публично в социалната мрежа?! При това на страницата на правосъдния министър Данаил Кирилов?! МОЖЕМ САМО ДА ГАДАЕМ!

Днес под публикуваната вчера диплома на Данаил Кирилов в собствената му фейсбук страница продължават дебатите. Логично – част от тях се изказват негативно за истинността на документа, други – повече от възторжено по адрес на правосъдния министър. Типично за втория вид са силна превъзбуда, използване на груби нападки и обидни квалификации към първите. Поведение, което ясно говори за интелекта, възпитанието и наличието на аргументи у „адвокатстващите“.

Сред втория вид блести името на Росица Рускова. Същата се е самопредставила като директор на ПГ по дървообработване Иван Вазов – автентичното изписване е запазено, въпреки явните грешки.

РОСИЦА РУСКОВА

Госпожа директорката великодушно съветва в свой коментар министър Данаил Кирилов да не обръща внимание на „жалки глупаци“.

Опитите да й се разясни, че подобни коментари от нея са повече от притеснителни, удариха на камък. Госпожа ГЕРБ-директорка, разясни, че се гордее с това, което е!

росица рускова

Наша проверка установи, че г-жа Росица Рускова наскоро е избрана за председател на структурата на ГЕРБ в Ракитово. Очевидно това обяснява ентусиазма й и бруталноя изказ срещу „враговете“ на Дани Ръбъла.

Остава под въпрос госпожата, която публично си позволява недопустимо изказ към непознати, какво ли отношение има към зависимите от нея съпартийци, педагози и деца.

И много здраве на министър Данаил Кирилов, иноватор по прецедентно право в БРългария, за неграмотните адвокатстващи му, които има!

rns

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар