Какъв е тоя Кирил Петков и защо се търпи всичко това?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Втори министър – вътрешният Калин Стоянов, се оплаква публично, че е натискан от мандатоносителя Кирил Петков.
Първият бе Йоловски, на електронното управление. Той и семейството му сега се движат с охрана, за да не ги гръмне…шефът им?!

Нещата добиват още по-гротесков характер след жалбата на шефа на МВР Стоянов. Кирил Петков недопустимо му се бъркал в работата, принуждавал го да работи за интересите на ППДБ?!
Какъв е тоя Кирил Петков и защо се търпи всичко това?
Хайде да повторим за недоразбралите.
В ситуация на вот на недоверие по темата “Сигурност” не друг, а шефът на силовото ведомство се оплаква от лидера на партията, която държи мандата за управление.
Той пък, обратно, му иска оставката.
Друг министър е пазен от НСО и жандармерия, а детето му ходи на училище с полиция. Униформен дори стои с детето в час.
Това държава ли е?
А Кирил Петков още ДОРИ НЕ Е ИЗВИКАН на разпит в прокуратурата по образуваното досъдебно производство.

Страх ги е прокурорите от Кирил Петков, очевидно. Страх ги е като министрите.
Не се обръщам към напълно наведения Бойко Борисов, с чиито парламентарни гласове е възможна цялата тая мръсотия. Безсмислено е. Борисов е подменен, зависим, ще изпълнява до дупка, каквото му наредят от ПП и посолството.

 

Обръщам се обаче към службите, където все още са останали доблестни офицери, неподвластни на сглобката – в ДАНС, НСО, разузнаването…Реагирайте, докато можете и докато не са ви изчегъртали съвсем. Спрете Кирил Петков, докажете, че сте патриоти и трезво мислещи хора – има начини.

Кирил Петков, летял на 8000 метра без кислород, е ментално увреден, свръхагресивен, обществено опасен, с криминални отклонения. Въпрос на национална сигурност е да бъде остракиран от всякакъв достъп до власт.

Недялко Недялков


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност