Какъв и колко морал трябва да имаш за да продължиш да си министър на транспорта, който е убил собственото си дете при “транспортен” инцидент?

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Коментарите по случай случилото се с детето на минъстъра на транспорта показват какво и как мислят хората за оставането на Московски на поста му.

Публикуваме ги без редакторска намеса:

Тони Груев Няма такава трагедия, няма такъв министър, няма такова правосъдие, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Какъв и колко морал трябва да имаш , да продължиш да си министър на транспорта, който е убил собственото си дете при “транспортен” инцидент?! Думи нямам!

Dimitrinka Baneva …и да се крие като мишка от закона… Какъв морал има този човек, за когото минист. пост да е по-важен от живота на детето му и да го използва за оневиняване!!! Как да съчувстваш на такъв човек!

Valeria Karagiozova За съжаление детенцето няма да се върне,но тук става въпрос за съвсем различно нещо!Къде са правилата и законите при допускане на смърт по непредпазливост?!Какво като е министър,още по лошо,че е.

Ла Костя … че ми писнА от двуличие!
Представете си една алтернативна вселена, в която Московски не беше министър, а прост бачкер в частна фирма:
1. Репортери от поне 2-3 медии щяха да са го попитали “А вие как се чувствате в момента…”
2. Журналистите щяха да са взели интервю(или поне щяха да са опитали) от жена му, баща му и майка му, бащата и майката на жена му и 2- 3ма съседи.
3. Щяха да са го проверили за алкохол, наркотици, соли за баня и одеколон и да са споделили резултатите публично.
4. Щяха да са взели интервюта от колегите му, портиера на фирмата и чистачката, а шефът му щеше да излезе с изявление, че в неговата фирма място за такива безотговорни бащи, които в работен ден си водят децата по планините няма и поради това го уволнява на момента.
5. 90 % от интернета щеше да крещи за затвор, каторга и публично обесване.
6. По вестниците и онлайн изданията щеше да има снимки на шейната, хижата, пистата, следите от шейната, окървавения сняг и цялата му рода до девето коляно.
7. Прокуратурата щеше да се е самосезирала и завела дело за причиняване на смърт по непредпазливост.
8. Най- вероятно от полицията щяха да са го прибрали на топло и разни комисари и шефове на РПУ- та щяха да бичат пресконференция след пресконференция как върви разследването.
9. По сутрешните блокове щяха да канят доктори, психолози и психиатри да обясняват как и защо се е стигнало до тук. А в новините барем на една телевизия щяха да покажат някой специалист по моторните шейни да ни обясни, колко безотговорно е да качиш невръстно дете на такава машина без да имаш необходимия опит.
И т.н. и т.н.
п.с. С горенаписаното не целя да наливам сол в раната на господин Московски(който допреди инцидента дори ми беше симпатичен) нито искам да се предприемат каквито и да е действия срещу него, а просто да обърна внимание на двойният аршин, с който родните медии мерят човешкото нещастие.

Tsvetanka Diova Istova Тоя съм го запомнила с тъмния тен и кръвясали очи. Сигурно е бил пиян когато е решил да транспортира детето си в качеството на транспортен министър през работно време. Е, извози го, няма що. Малцина им се налага да живеят с мисълта, че са убили детето си и той е един от тях.

 

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар