Какъв си според месеца на раждане: МАРТ

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец март. Какъв си според месеца на раждане: Март

Какъв си според месеца на раждане: МАРТ
 © iStock.com

Родените през март като характер и в личен план

Родените през март са харизматични и атрактивни личности. Никога не крият чувствата си, независимо дали обичат или мразят. Честни са до болка, затова и около себе си имат малко, но добре подбрани приятели.

Понякога са твърде срамежливи и не обичат да говорят за личния си живот с никого друг, освен партньора. Обичат спокойствието и избягват конфликтите. Обожават да мечтаят и да градят планове за бъдещето.

Пътуването е личната им страст. В сродната си душа търсят същото – човек, скитник по душа, който да споделя влечението им към екзотичните дестинации. Родените през март обичат вниманието и изискват от партньори си винаги да ги поставя на първо място.

зодия риби

Родените през март са много дискретни хора. Можете да им доверите и най-съкровените си тайни. Родените през март обичат жестовете на внимание и им отвръщат подобаващо. Обичат ръчно изработените подаръци и предмети, в които подаряващият е вложил частица от себе си.

 

Родените през март в професионален план

Родените през месец март не са кариеристи. Обичат спокойствието и затова рядко ще ги видите да се стремят към повишение на работното място. Макар в личен план да са хора на настроенията, никога не си позволяват да си изпускат нервите на работа.

Държат на коректността обаче и не са склонни да правят компромис с това. Ако почувстват, че не ги уважават, биха напуснали работа, без да се колебаят и да премислят, дори после да съжаляват за решението си.

 

 

Родените през март: Негативни качества

Родените през март са хора, които се ядосват много бързо. Обидчиви са и лесно се засягат. Твърде лесно се поддават на негативните емоции и се оставят да ги завладеят напълно. Бъдете внимателни, защото ако се отнесете с неуважение към тях, могат да бъдат отмъстителни.

Родените през март са хора на настроенията и често действията им са мотивирани от моментно състояние повече, отколкото от някаква цел.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар