Денков промълви: Крайно време е СЕМ да се справи с дезинформацията

Какъв терорист и милионер е човек, който отглежда 2000 овце и работи по 16-17 часа?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Ако не бяхме отменили забраната за внос на зърно от Украйна, щяха да ни бъдат наложени глоби от Европейската комисия (ЕК).”

Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV наместника на колониалната администрация, който е земеделски министър Кирил Вътев. Същият е и крупен колбасар заемащ поста “министър” в явен конфликт на интереси, защото работи предимно с вносни суровини и тукашните “досадни” животновъди само и единствено му пречат!

Тези не спират да лъжат и да манипулират населението! Вътев, вземи пример от Унгария, Полша, Словакия, а от вчера и Румъния!

 

Вие предадохте българското земеделие и не се свените да пропагандирате всевъзможни гадости срещу хората, които гарантират продовелствената сигурност на България. Някакво зърно отгледано от мултинационални концерни на територията на Украйна било по-евтино и дъмпинговият му внос щял да намли цените на хранителните продукти. Нищо подобно няма да се случи. Ще унищожите това, което е останало от българското селско стопанство и печалбите ще отидат в една малка група преработватели и основно в търговци и прекупвачи. Вие унищожавате България и то целенасочено.

Според някой си Гвоздейков, който е министър на транспорта, българските земеделци “правели” руска пропаганда и Денков с право ги нарекъл “терористи”! Какъв терорист и милионер е човек, който отглежда 2000 овце и работи по 16-17 часа? Защо да е терорист някой с 300 пчелни кошера или с 50 декара овошни насаждения? Кой си ти бе Гвоздейков? От къде се пръкна?

Тези нямат намерение да решават никакви проблеми на земеделците, а са мобилизирали целият информационен ресурс да бълва всевъзможни лъжи и манипулации, с едничката цел да настройват останалата част от народа срещу трудещите се в сектор селско стопанство.

Никога подобни нищожества не са стояли начело на Родината ми! Очевидно им е нужна само територията – ние сме излишни и пречим!

ДА ДОЙДАТ ТРАКТОРИТЕ!

ТУК НЕ Е УКРАЙНА!”

/Страхил Ангелов/


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар