Как всяка зодия реагира на страха?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не съществува човек, който да няма страхове. Страховете могат да бъдат различни, като някои от тях напълно нерационални. Как реагира всяка зодия на страха?

Как всяка зодия реагира на страха?
 © iStock

Овен

Овните са безстрашни, ето защо те никога няма да покажат външно, че се страхуват. Докато на вътрешно ниво те се чувстват ужасени и паникьосани, това няма да проличи нито на лицето им, нито на поведението им. За човек със зодия Овен да се изправи срещу страха е най-добрият начин да се справи с него.

Телец

Телците обичат да си угаждат и да се чувстват добре. Поради тази причина те избягват всичко, което ги плаши. Страхът е голям враг за хората със зодия Телец, ето защо те са способни да намерят хиляди оправдания, само за да не излязат извън зоната си на комфорт.

Близнаци

Може да се каже, че до голяма степен Близнаците живеят в главите си и обожават мисловната дейност. Когато се сблъскат с някой свой страх, представителите на зодия Близнаци са способни да си представят най-лошите сценарии, свързани със ситуацията. След това обаче са способни изцяло да се откъснат от мислите за това, което ги плаши.

Рак

Раците са готови да се изправят срещу най-големите си страхове заради любим човек. Хората с тази зодия обичат да се грижат за близките си и заради тях са готови на всякаква саможертва. Ето защо – ако един Рак трябва да се сблъска със свой страх, за да помогне на някого, той определено ще го направи.

Добави описание

Лъв

Когато Лъвовете имат страхове, това до някаква степен ги „парализира“. Те отлагат дадено решение или действие, защото се страхуват, но не осъзнават, че тази стратегия не е в тяхна полза, напротив – само ги забавя.

Дева

Девите се стараят да разглеждат своите страхове през аналитична гледна точка. За хората със зодия Дева е изключително важно да разберат защо толкова силно се страхуват от дадено нещо и какво означава това за тях самите.

Везни

Везните са от хората, които няма да скрият, че се страхуват. Те не смятат това за слабост. За представителите на зодия Везни да си признаят, че имат страхове, означава открито да покажат, че са уязвими – с което също нямат проблем.

Скорпион

Скорпионите са готови открито да се сблъскат със своите страхове. Хората с тази зодия няма да бягат от нещата, които ги плашат, защото знаят, че тяхната вътрешна сила е толкова голяма, че може да победи дори и страха.

Добави описание

Стрелец

Стрелците са толкова безстрашни, че тази тяхна черта може да граничи дори с безразсъдство. Хората със зодия Стрелец рядко мислят за последствията от действията си, което означава, че и никога не се притесняват твърде много.

Козирог

Козирозите не обичат да бъдат побеждавани. Дори и от собствените си страхове. Поради тази причина родените със зодия Козирог желаят да се изправят срещу нещата, които ги плашат, за да могат да ги преодолеят.

Водолей

Водолеите пазят най-големите си страхове в тайна. Те рядко ще ги изговорят дори на глас, тъй като не обичат да се фокусират върху нещата, които ги притесняват и плашат.

Риби

Рибите се сблъскват със страховете си с високо вдигната глава. Те могат да са много притеснени и нервни, но въпреки всичко вярват в себе си и в това, че могат да се справят.

Добави описание

Прочетете още:

Кой е най-големият ви страх според зодията?

Какво НЕ трябва да казвате на зодиите?

Коя е най-привлекателната черта на всяка зодия?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар