Как да гледаме телевизия без подписването на годишен договор

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако обичате да пътувате и можете да работите дистанционно, то нищо не ви задържа на едно място. Множество ИТ професионалисти прекарват месеци извън София или града, в който е базирана фирмата им. Нерядко обаче им се налага да плащат за фиксирани услуги, които на практика не ползват през цялото време. В подобна ситуация са и всички студенти, и въобще за хората, сменящи квартири.

Една от най-честите ситуации е да се абонирате за ТВ услуга. С нея може да гледате мачовете на любимия си отбор, да следите спорта или да гледате и някой хубав филм. Но когато напуснете квартирата или града, в който сте, вече не може да ползвате услугата, защото тя е за определен адрес.Ако се разпознавате в някой от описаните по-горе сценарии, ще ви запознаем с решението на проблема.


Иновативна телевизия без срочни договори

Гледането на телевизия никога не е било свързано с толкова много свобода

Гледането на телевизия никога не е било свързано с толкова много свобода

Снимка: iStock by Getty Images

От началото на август Vivacom има специално предложение, насочено към всички хора с по-динамичен начин на живот. Студенти, наематели на квартири, ИТ специалисти, пътешественици и хора, нежелаещи да се обвързват с годишни договори вече имат много изгодно решение за гледане на интерактивна телевизия от ново поколение.

За услугата може да се плаща само, когато тя се употребява – месец за месец, а при отказ не се дължат никакви неустойки.

Безсрочните договори на Vivacom за EON TV могат да се окажат спасение за мнозина. На първо място, за активирането на услугата не е необходим приемник. Освен това потребителите могат да я ползват без да чакат посещение от представител на Vivacom. Достатъчно е само да разполагате с препоръчан смарт телевизор и свалите EON приложението на него.

Ако пък смятате да прекарате лятото на каравана в плажа или на вила в планината, то може да инсталирате мобилното приложение на EON на своя смартфон, което получавате с покупката на предплатена EON TV услуга. Така любимите ви мачове и сериали ще са навсякъде, където има интернет. Активацията и управлението на услугата се случват изключително бързо и лесно в онлайн платформата Моят Vivacom.

Не е за подценяване и фактът, че плащате за интерактивна, а не обикновена ТВ услуга. Благодарение на това може да връщате над 200 канала до 7 дни назад.

Да предположим, че прекарате лятото извън София или своя роден град. Едва ли ще сте застопорен на едно и също място за няколко месеца. Дори да сте на каравана на морето, нищо не ви пречи да прекарате уикенда на поход. Интерактивната телевизия ви позволява да гледате вече излъчено съдържание. Ако уикенда е имало предаване, което сте искали да уловите, но ви е нямало, то все пак може да го гледате. При това само с няколко клика.

Но най-голямото предимство на безсрочните договори за услугата EON са офертите на Vivacom.

Офертите

Различните оферти могат да се персонализират

Различните оферти могат да се персонализират

Снимка: iStock by Getty Images

Vivacom предлага три оферти с безсрочни договори за услугата EON. Всяка една от тях е с различна цена и обхваща пълния спектър от потребителски желания.

Най-достъпният вариант е EON LIGHT. Този безсрочен пакет включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 115+ канала, от които 40+ HD, с архив до 7 дни назад. Пакетът включва още филмовия канал Vivacom Arena с голямо разнообразие от премиери, филми и сериали в HD качество, видео услугите на Nickelodeon, Discovery и History, както и Pickbox NOW – безкрайно кино забавление със световни и европейски продукции без прекъсване за реклами. EON LIGHT се предлага на цена от 19,90 лв. на месец за всички клиенти.

По-нагоре откриваме пакета EON FULL T. Той включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 170+ канала, от които 55+ HD, с архив до 7 дни назад. Пакетът включва още Vivacom Arena и Pickbox TV, които излъчват филми и сериали без прекъсване за реклами, както и видео услугите Arena Play, Pickbox NOW, Disney English и др. EON FULL се предлага на цена от 22,90 лв. на месец за всички клиенти.

За хората, които искат да имат най-добрата ТВ услуга и бърз интернет без обвързване с договори е наличен пакета EON PREMIUM. Той включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 210+ канала, от които 80+ HD, с архив до 7 дни назад. Освен до Vivacom Arena и Pickbox TV, клиентите получават и достъп до внушителна видеотека с над 15 000 заглавия, сред които и съдържанието от HBO On Demand. Допълнително предимство на този пакет е наличието на спортните канали от DiemaXtra и MAX Sport Plus без допълнително заплащане. EON PREMIUM се предлага на цена от 46,90 лв. на месец за всички клиенти.

Вслучай, че разполагате с 2 смарт телевизора, към всички пакети може да добавите и допълнително Smart TV приложение.

Как да се сдобиете с EON без срочен договор, може да видите тук.

Защо да изберем EON?

Платформата EON е достъпна за всички умни устройства

Платформата EON е достъпна за всички умни устройства

снимка: Vivacom

Пакетите EON дават на потребителите достъп до множество каталози в EON видеотеката с над 15 000 филма и сериала, които непрекъснато се обновяват. Те включват най-популярната VoD услуга в региона – Pickbox, както и Vivacom Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други. 

Така може да правите филмови маратони. Това е идеалното развлечение за по-облачните и мързеливи дни, в които морето или планината не са реалистична опция.

Мобилното приложение EON осигурява достъп до желаното от вас съдържание от всяко устройство – смартфон, таблет или лаптоп.

Платформата EON идва със самообучаващ се алгоритъм, който анализира вкусовите ви предпочитания и ви предлага съдържание, което би ви харесало. Така може да откриете нов любим филм или сериал.

Фактът, че приложението е достъпно за таблети, смартфони, компютри и телевизори означава и още нещо. Вие може да започнете да гледате един филм на телефона, но да го завършите – там, до където сте стигнал – на телевизора.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар