Как да изберем цвете за любимата за Деня на влюбените? – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Свети Валентин е идеалното време от годината, за да покажете на човека, когото обичате, колко много ви е грижа. И докато можете да използвате малки жестове тук и там през останалата част от годината, за да им кажете какво чувствате, Денят на влюбените е  моментът, в който можете да направите нещо различно, голямо и романтично .

Но ако не сте наясно с букетите, ние сме тук, за да ви помогнем. Тези възхитителни и уханни флорални аранжировки със сигурност ще усмихнат лицето на вашата валентинка тази година.

Рози с дълги стъбла

Ако планирате да изпратите цветя на приятел, опитайте жълти рози, които символизират приятелството. За нещо малко по-романтично, съберете букет от дълги стъблени червени рози, които изразяват страстна любов. За допълнително докосване смесете червените с розови рози, които представляват поетична любов и възхищение, според ProFlowers.com .

Лилави орхидеи

Когато търсите цветя, които да подарите на любимия си, розите вероятно са първите, които ви идват на ум. Но те не са единственото цвете, което символизира любовта. Деликатна, екзотична и великолепна, орхидеята е растение, което представлява лукс, нежна красота и сила. Лилавите орхидеи са елегантно и универсално цвете, което носи много емоционална тежест и представлява нежна красота. Няма по-добър подарък, който да покаже на този специален човек колко много означават те за вас.

Слънчогледи

Покажете на любимата си колко ви е грижа с аранжировка от красиви слънчогледи. Макар че те не са типичните  романтични цветя, слънчогледите са весели и приповдигнати. Според Teleflora.com широките, отворени лица на тези жълти цветя символизират слънцето, щастието, обожанието и дълголетието.

Розови лалетa

Брилянтен букет от розови лалета е идеалният подарък, който да подарите на истинската си любов. Докато всеки цвят на лалето има различно значение, розовите са очарователни и изпълнени с грижа и обич. Те са очарователен начин да изразите любовта си към вашия специален човек.

Карамфили

Известно още като първото цвете за годишнина от сватбата, карамфилът е популярно и ароматно цвете, което често се дава на сватби и на Деня на майката. Но тази великолепна флорална композиция е предназначена не само за вашата майка. В зависимост от цветовете, които сте избрали, букет от карамфили може да представлява чистота и късмет (бял), възхищение (светло червено), както и дълбока любов и възхищение (тъмно червено), според Teleflora.com .

Бели маргаритки

Ако вашият любим е човек, който е весел, умен и винаги усмихва лицето ви, върнете услугата с букет от жълти и бели маргаритки. Въпреки че е едно от най-често срещаните цветя и често се разглежда като просто, маргаритката е цвете, което представлява невинност, щастие и приятелство. Подарете един от тези брилянтни букети на другарката си или на ваш приятел, за да озарите деня им.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар