Как да изберете най-подходящата дата за сватба според нумерологията?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Избирането на дата за всяко голямо събитие в живота на човек е важно решение, което трябва да бъде добре обмислено. Това включва и избора на дата за сватба. Нумерологията може да ви помогне, за да изберете най-подходящия ден, в който да сключите брак.

Как да изберете най-подходящата дата за сватба според нумерологията?
 © iStock

Нумерологията работи с числа и енергиите, които те носят със себе си. Базирайки се на това знание, вие може да изберете най-подходящата дата за своята сватба. Всичко, което трябва да направите, е да се запознаете със значението на всяко число от 1 до 9 и да прецените коя енергия резонира най-много с вашето намерение. Присъствието на конкретни числа в избраната дата също оказва влияние.

Да кажем, че искате да сключите брак на 18.06.2021 година. Съберете 1+9+6+2+2+1. В този конкретен случай сборът на числата е 21. След това събирате 2+1 и получавате числото 3.

Значението на числата от 1 до 9:

                                             1

Числото 1 притежава дълбока решителност. Символизира ново начало и независимост. Макар да не звучи идеално за сватбена енергия, всъщност то носи своите ползи.

                                             2

Числото 2 означава двойнственост и обединяване. Това е прекрасно число за двойки, защото представлява тяхната връзка и любов като цяло. Присъствието на 2 в избраната дата за сватба спомага за по-плавен процес на обединяване.

                                             3

Числото 3 резонира чудесно с избор на дата за сватба, тъй като притежава силата на вълнение и щастие. Ако искате да имате наистина специален ден, тогава помислете по какъв начин може да включите числото 3 в своя сватбен ден.

                                             4

Числото 4 носи със себе си търпение и доверие. Това е подходящо число за дата за сватба, тъй като търпението и доверието са неща, от които всеки брак се нуждае. Енергията на числото 4 ще помогне да повишите доверието помежду си.

                                             5

Числото 5 често се свързва с големи събития и тържества. То може да повиши настроението и да гарантира, че вашата сватба ще бъде наистина толкова невероятна, колкото си я представяте.

                                             6

Числото 6 се асоциира със семейния живот и създаването. Ако искате наистина голямо семейство, добра идея е да включите числото 6 в избора на дата за своята сватба.

                                             7

Числото 7 е свързано със себеизразяването, ученето и по-задълбоченото мислене. Когато енергията на числото 7 се използва правилно, тя може да свърже двама човека на едно по-дълбоко ниво.

                                             8

Числото 8 поражда по-голямо чувство за хармония, ето защо неговото присъствие в датата на сватбата ви е много подходящо. Освен това, когато числото 8 е налице, по-лесно ще намерите баланса, от който се нуждаете.

                                             9

Числото 9 до голяма степен се свързва с отговорностите, а както знаем те са част от всеки брачен живот. Ако включите числото 9 в избора на датата за своята сватба, неговата енергия ще ви помогне да станете още по-отговорни в дългосрочен план. 

Прочетете още:

НУМЕРОЛОГИЯ: Какво разкрива числото на съдбата ви?

НУМЕРОЛОГИЯ: Открийте късметлийския си ден!

НУМЕРОЛОГИЯ: Каква е съдбата ви според рождената дата?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар