Как да открием лошата енергия в дома си? (СНИМКИ) – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Независимо дали вярвате в неща като “лоша” или “отрицателна” енергия, тя все пак може да присъства във вашия дом. Това със сигурност не води до добри събития и емоции, убедени са специалистите. Нещо повече – отрицателната енергия може да предизвика да се случат много странни неща.

Парични проблеми, напрежение, депресия са само част от събитията, които могат да се дължат на наличието на отрицателна енергия, чието “количество” надвишава това на положителната.

Понякога тези енергии влизат в домовете ни без наша вина – членовете на семейството, съседи или гости без да искат могат да ги “внесат” и да повлияят на нашето настроение и благополучие. В резултат на това можете да се почувствате неспокойни и подтиснати.

За щастие има няколко техники, които можем да използваме, за да премахнем тези влияния.

Ето и най-простият простият начин да откриете отрицателната енергия в дома си, а после и да я “изчистите”:

С чаша чиста вода и позитивизъм

Той включва вода. Вземете чиста чаша, сложете в нея малко морска сол и след това налейте в нея вода. Сложете я в стаята, където смятате, че отрицателната енергия е най-силна. Поставете я на скрито място – най-добре в ъгъл и се уверете, че никой няма да я мести.

След 24 часа вземете чашата. Ако изглежда така, както сте я оставили, значи няма отрицателна енергия във въпросната стая.

Ако обаче водата е мътна или изглежда замърсена, значи наистина има енергиен проблем. В такъв случай повтаряйте процедурата докато намерите водата чиста, както сте я оставили предния ден.

Не забравяйте, че позитивността привлича позитивност. Ако останеш оптимист, то такава е и твоята енергия.

Завистта, както и несигурността могат да донесат отрицателна енергия във вашия дом. Опитайте винаги да бъдете възможно най-позитивни, независимо от ситуацията, съветват експертите.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар