Как да подобрим продуктивността на компютъра си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ефективността и оптималната съвместимост са от съществено значение за успеха в професионалните и лични ви начинания. Microsoft Office 2021 ви помага да овладеете ежедневната си работа с напълно актуализиран набор от функции. От традиционните Word, Excel и PowerPoint до новите, мощни приложения, интегрираният интерфейс ви позволява да работите с документи, да създавате презентации и да анализирате данни. Вече не сте само изпълнител на задачи, вие сте творец, преминаващ граници. За ограничено време подобрете продуктивността си, като закупите the All-in-One Microsoft Office 2021. Лиценз за пожизнено ползване на Microsoft Office Professional 2021 с цена 26.75€ по време на Продажба на софтуер Godeal24. За разлика от MS Office 365, който изисква месечна или годишна абонаментна такса, Microsoft Office 2021 е достъпен за еднократно плащане. Без повтарящи се такси или абонаменти ще се радвате на пожизнен достъп до пълния комплект приложения на Office, които закупите.


Снимка: Godeal24

Най-добра стойност! 62% отстъпка на Microsoft Office! (Код за отстъпка “GG62”)

Обикновено ъпгрейдът на операционната система не е евтин, но от днес можете да закупите Windows 11 Professional за само 13.55€, вместо 199€, от Godeal24. Без значение дали сте творец, офис професионалист, студент или дори играч, може да се окаже полезно да ъпгрейднете компютъра си с Windows 11 Pro. Windows 11 Professional предлага подобрения, проектирани да оптимизират и подобрят работата от разстояние. Подобренията в потребителския интерфейс позволяват на потребителите да прикрепят разпределения, да персонализират множество работни плотове и да използват DirectX 12 Ultimate за игри. Дайте на компютъра си голям ъпгрейд днес.

Голяма отстъпка на операционната система Windows: (код за купон “GG50”)

Вземете своя рентабилен пакет днес с 62% отстъпка (купон “GG62”)

Wholesale Deals, Unbeatable Prices!

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон “GG50”)

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща вашия софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

Съдържание на:
GoDeal24

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар