Как да преуспеете, ако сте водна зодия?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няколко съвета за представителите на зодия Рак, зодия Скорпион и зодия Риби.

Как да преуспеете, ако сте водна зодия?
 © iStock

Какво е типично за водните зодии?

Представителите на трите водни зодии са емоционални. Чувствителни са и почти винаги взимат всичко присърце. Фокусират се върху дома и семейството.

Имат силно развита интуиция и лесно ще „ви разчетат“. В същото време не бързат да се разкриват и често остават мистерия дори за хората от обкръжението си.

 

8-те зодии с най-силна интуиция

Сред негативните им черти е склонността да се привързват до степен, в която обсебват живота на близките си. На моменти емоционалността им пречи да взимат рационални решения. Когато изпаднат в лошо настроение, превръщат себе си в жертва. Могат да драматизират до безкрай. Често се чувстват несигурни и имат склонност да търсят одобрение и мотивация от околните.

 

Как да намерите баланс, ако сте водна зодия?

 

1. Намерете здравословен начин да контролирате емоциите си

Също като водата, емоциите ви като представител на водните знаци, често са неконтролируеми. За да намерите баланс в живота си, трябва да се научите да ги контролирате. Лесно е да се каже, не толкова да се направи. Опитайте с дихателни практики, йога, водене на дневник. Всичко, което ви кара да спрете, да излезете от главата си и да се погледнете отстрани.

 

Откриха кои са 27-те човешки емоции

 

2. Потърсете съвет

Доверете се на близък човек (или професионалист, ако можете да си го позволите), който да ви отрезви в трудни моменти. Добър психолог ще ви помогне да поработите над самочувствието си, но и над контрола над чувствата. Пилеенето на пари е сред най-големите ви недостатъци, така че със сигурност се нуждаете от малко помощ за управление на бюджета.

 

3. Преоткрийте душата, тялото и връзката помежду им

За да намерите баланс, се нуждаете от занимания, фокусирани върху връзката душа-тяло. Йога, плуване, дори модерните флотационни капсули ще ви помогнат да преоткриете себе си на всички нива.

 

Зодия Рак

Вие сте домошари с главно Д. За вас домът е убежище, пристан и събира в себе си всичко най-важно в живота ви. 

Вие сте чувствителни. Улавяте емоциите на хората около себе си. Състрадателни сте. Нещастни сте, ако близките ви са нещастни, щастливи сте, ако те са щастливи. Имате склонност да сте дотолкова грижовни, че да пречите на свободната воля на любимите си хора. 

Зодия Рак се управлява от Луната. Луната отразява енергията на Слънцето. Вие също сте като огледала, отразявайки енергията на околните. 

Вие сте кардинална зодия. Когато сте в стихията си, сте неизчерпаем източник на идеи. Обожавате да стартирате различни начинания. Не сте толкова силни в изпълнението и завършването и се нуждаете от помощ. Ако откриете кой да ви мотивира, се справяте безупречно.

зодия рак

 

Зодия Скорпион

Вие сте хора с богата душевност, но оставате мистерия в очите на околните. Първото впечатление за вас е, че сте доста заплашителни. Второто… също. Отвън изглеждате грубовати, дори дръпнати. Не бързате да се разкривате пред хора, които не познавате добре. Имате богата душевност, която малцина познават.

Вашият символ е животното скорпион. Малцина искат да го срещнат отблизо. Зодия Скорпион се управлява от Плутон, планета, отговорна за силата и възстановяването. Оттук идва и вашата амбиция. Вие сте много верни на най-близките си хора и сте готови на всичко, за да им помогнете в нужда.

Вие сте неподвижна зодия, вие често се фокусирате върху нещо и не можете да продължите напред. Това създава напрежение, от което трудно се отърсвате. Може да се прояви под формата на ревност, заядливост. Но напрежението може да се прояви и като решителност, целенасоченост и кураж.

зодия скорпион

 

Зодия Риби

Вие сте мъдри. Обмисляте всяка дума и действие. Не прибързвате. Изглеждате тихи и спокойни, дори във ваш да бушува пожар от мисли и чувства. Малцина знаят какво се случва в главата, душата и живота ви. Но там винаги има нещо. Бездействието не е типично са вас макар че понякога за страничния наблюдател вие не правите нищо.

Вашият символ за рибите. Зодия Риби се управлява от Нептун, планетата на мечтите и духовността. Оттук е богатата ви душевност. Имате много планове, мечти и цели. Когато се случи нещо, първата ви реакция е емоционална. Логиката идва малко по-късно. 

Вие сте подвижна зодия, затова се адаптирате лесно и в лесни, и в трудни ситуации. Креативни сте и преливате от идеи. Лидерските позиции ви прилягат.

зодия риби

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар