Как да преуспеете, ако сте въздушна зодия?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Полезни съвети за представителите на зодия Близнаци, зодия Везни и зодия Водолей.

Как да преуспеете, ако сте въздушна зодия?
 © iStock

Какво е типично за въздушните зодии?

Представителите на въздушните зодии са отлични, що се отнася до комуникацията им с останалите. Перфектно се справят с популяризирането на идеи и с даването на разяснения, когато са нужни такива. Мнозина биха ги определили като интелектуалци и носители на промяната. За съжаление понякога вижданията им силно се разминават с действителността.

В очите на околните подходът им изглежда абстрактен, но всъщност те просто обичат да опитват нови и непознати неща. Те са глътка свеж въздух в еднообразието, но това ги прави и много непредвидими.

Имат приятно чувство за хумор. Обичат да се шегуват. В компания често водят разговора особено ако няма кой да вземе думата. В същото време не държат да доминират, а са по-скоро мост между отделните хора и търсят начин да са невидимият двигател на общуването.

Един от големите им недостатъци е, че са неорганизирани. Имат склонност да започват нещо, но трудности да го завършат.

 

Как изглежда домът мечта на всяка зодия?

 

Как да намерите баланс, ако сте въздушна зодия?

 

1. Създавайте трайни и здравословни за вас връзки

Подбирайте добре с кого и как общувате. За предпочитане е около вас да ма хора, които са сериозни в отношенията си с околните. Тези връзки са здравословни и пълноценни за вас. Всичко друго ще ви остави объркани и дори наранени. Ще откриете баланс, ако оставите в живота си само онези, които наистина държат на вас. Търсете сродни души, които имат подобна ценността система на вашата.

 

Как иска да бъде обичана всяка зодия?

 

2. Движете се

Бъдете физически активни. Разбира се, това важи за всекиго, независимо от зодията. Но на вас, представителите на въздушните зодии, това ще се отрази още по-добре, защото ще ви помогне да раздвижите енергията си. Движението се отнася не само до физическия, но и до социалния аспект. Общувайте, социализирайте се, експериментирайте. Така ще бъдете най-добрата своя версия.

 

3. Върнете се към основите

Като представителите на въздушните зодии, вие често „летите в облаците“. За да намерите баланс, понякога се налага да се върнете към основите. И това важи за всеки един аспект от живота ви, но особено ако имате желание да усвоите ново умение. Често подхождате амбициозно, но нереалистично и се нуждаете от „приземяване“.

 

Зодия Близнаци

Вие сте представители на подвижните знаци в астрологията. Това ви прави адаптивни и спонтанни в действията си. Зодията ви се управлява от планетата Меркурий, отговорна за комуникация, език и пътуване.

Вие сте силно социални. Обожавате да общувате, независимо при какви обстоятелства и с кого. Един от недостатъците ви е, че намирате клюките за доста интересни и често се поддавате на това сладко изкушение.

Обичате да вършите много неща едновременно. Винаги намирате ново занимание, хоби или задача, които да ангажират времето и вниманието ви. Когато откриете нещо наистина интригуващо, се заравяте по-надълбоко, за да го опознаете и усвоите до последния детайл… ако не ви омръзне в процеса.

 

зодия близнаци

 

Зодия Везни

Вие сте кардинален зодиакален знак. Зодията ви се управлява от Венера, планетата на удоволствието, любовта и връзките. Добри лидери сте, като не се страхувате от непознатото и иновациите.

Обожавате всичко, свързано с външния вид – декор, обзавеждане, мода, грим. Държите на детайлите. Рядко избирате да следвате отъпкани пътеки, вместо това предпочитате да си проправите нов път.

Интелигентни сте и знаете как да убеждавате хората. Поставите ли си цел, вървите към нея без колебание. Въпреки това не сте твърдоглави и умеете да виждате недостатъците на плановете и действията си, когато се налага.

 

зодия везни

Зодия Водолей

Вие сте неподвижен зодиакален знак. Зодията ви се управлява от Уран, планетата на промените и иновациите. Вие сте хора със свободен дух, непредвидими в думите и действията си.

Имате чудесно чувство за хумор. Интелигентни сте и винаги избирате креативни начини за мислене и действие. Вие сте може би най-независимите представители на зодиака. Често ви определят като визионери и това не е никак преувеличено.

Лидерските позиции ви подхождат, защото действате с увереност и бързо влизате в ролята на отговорно контролиращи.

зодия водолей

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар