Как да преуспеете, ако сте земна зодия?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Полезни съвети за представителите на зодия Телец, зодия Дева и зодия Козирог.

Как да преуспеете, ако сте земна зодия?

Какво е типично за земните зодии?

Представителите на земните зодии са като елемента си! Здраво стъпили на земята. Главата им никога не е в облаците. Дори мечтите и стремежите им са практични

Винаги можете да разчитате на тях за помощ, освен ако с действията си няма да нарушат някое правило. Представителите на земните зодии имат силен вътрешен компас и непоколебими възгледи за правилно и неправилно. Недостатъкът е, че трудно променят позицията си и често са праволинейни до крайност. 

Обичат да планират. Създават и спазват графици и очакват всичко около тях да го правят. Когато нещо се обърка, могат да са много избухливи. Земните зодии са практични материалисти – обичат да купуват и притежават вещи, стига да знаят, че ще им влязат в употреба

 

 

Как да намерите баланс, ако сте земна зодия?

 

1. Поработете върху духовното си развитие

 

Вие сте материалисти и по принцип няма нищо кой знае колко лошо в това. Но за да намерите баланс, трябва да обърнете поглед навътре, към душевността си. Включете различни релаксиращи практики в ежедневието ви, които ще ви направят по-осъзнати. Забавянето на темото може и да не е най-практичното нещо на света, но ще ви даде възможност да преоцените вижданията си, за да сте по-добра своя версия.

 

Добави описание

 

2. Научете се да се изключвате

 

Вие сте работохолици. Добри сте в онова, което правите и изкачването по професионалната стълбичка ви се струва като логично развитие. НО за да намерите баланс трябва да се научите да се изключвате. Изберете си поне един ден от седмицата, в който няма да се ангажирате с графици и планиране, няма да изисквате от близките си да оптимизират свободното си време. Просто ще се пуснете по течението. Ако не се научите да изключвате, бърнаутът е гарантиран.

 

3. Говорете по-малко, слушайте повече

 

Вие смятате, че винаги сте прави. И държите да го докажете на останалите. Затова често говорите и говорите, без да спрете. Обяснвате, уточнявате, дори да не  е нужно. За да постигнете баланс, поработете върху уменията си на слушател. Не е нужно вашата дума да е последната. Не е задължително да се изкажете по всеки въпрос. Мълчанието е възможност за развитие.

 

Как общувате според вашия знак в Меркурий?

 

Зодия Телец

 

Щедростта ви е безгранична. Ако човек в нужда ви помоли за помощ, независимо дали го познавате, или не, ще откриете начин да услужите. Вие сте най-добрите слушатели сред земните зодии. Умеете да успокоявате, когато срещу вас има силно стресиран човек. 

 

Организирани сте и умеете да планирате добре. Държите да изпипвате всичко до последния детайл.

 

За съжаление сте много ревниви, дори към хора, които не са ви интимни партньори. Приятелите ви често ви критикуват, че сте твърде обсебващи. Наумите ли си нещо, трудно може някой да ви разубеди. Инатът ви ви кара често да избухвате, когато събитията не се случват по очаквания за вас начин.

зодия телец

Зодия Дева

 

Коректността е най-важна за вас. Държите на честността в отношенията си с околните и никога не правите компромиси с нея. Всичко, което правите, е с определена цел. Никога не бихте действали просто защото нещо ви е хрумнало. 

 

Вие сте сред най-бъбривите представителина зодиака. Лесно говорите, трудно слушате. Не обичате споровете. Ако знаете, че сте прави, е малко вероятно да си изгубите времето да убеждавате другите.

 

Едно от най-лошите ви качества е обидчивостта. Разсърдите ли се на някого, можете да прекарате месеци в мълчание, без да отстъпите. Макар да изглеждате доста обрани откъм емоции, всъщност сте много чувствителни.

зодия дева

Зодия Козирог

 

Вие сте активни и търсещи. Непримирими към несправедливостите. Дори най-малките нередности ви побъркват до степен, че не можете да си замълчите. Имате склонност да изразявате недоволството си, често по доста нетактичен начин.

 

Логиката управлява ежедневието ви. Стриктно спазвате всички правила, без да се колебаете. Амбициозни и организирани сте. Денят ви винаги започва с график и списък.

 

За съжаление сте черногледи. Каквото и да ви се случи, което леко да ви извади от коловоза на комфорта, очаквате най-лошото. Нямате силно развито чувство за хумор и не ви допада някой да се шегува с вас. Прощавате трудно, защото не можете да забравите грешките и обидите.

зодия козирог

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар