Как да преуспеете, ако сте огнена зодия?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Полезни съвети за представителите на зодия Овен, зодия Лъв и зодия Стрелец.

Как да преуспеете, ако сте огнена зодия?
Как да преуспеете, ако сте огнена зодия? © iStock

Какво е типично за огнените зодии?

Представителите на огнените зодии са страстни и динамични, темпераментни, на моменти дори избухливи. Огънят може да те стопли, но може и да те изгори. Той е непредвидим и опасен. 

Също като пламъците, огнените зодии могат да са ваши верни и лоялни приятели, но, ако ги злепоставите или обидите по някакъв начин, ще съжалявате. 

Като елемент, огънят се свързва с действие и активност. Това са качества, типични за представителите на зодия Овен, зодия Лъв и зодия Стрелец. Те действат бързо, не губят време в обмисляне.

Бурният им темперамент често ги кара да действат необмислено и прибързано, което носи много потенциални негативи и рискове. Твърде силно изявеният им състезателен характер ги кара да преминават границите на добрия тон и това често наранява околните.

 

Какво вбесява различните зодии?

 

Как да намерите баланс, ако сте огнена зодия?

 

1. Качествена почивка

Давайте си време за почивка. Не започвайте твърде много задачи едновременно. Намерете начин да отделите личното от професионалното време. Предразположени сте към бърнаут, защото не умеете да си почивате. Съставете график с близък до вас човек, който да има хем време за почивка, хем достатъчно за работа.

Как зодиите прекарват свободното си време?

 

2. Бъдете практични

Импулсивни сте, искате във всичко да успеете. Е, истината е, че това не е винаги възможно. Приоритизирайте задачите си, бъдете практични и разберете какво всъщност можете да направите и какво – не. 

 

3. Забавете темпото

Ако искате да намерите баланс, просто забавете темпото. Трудно е, когато нямате вътрешна спирачка, но с време и целенасочени усилия, ще се справите. Всъщност може да извлечете доста ползи от забавянето на темпото и да се окаже, че сте по-продуктивни и постигате повече успехи.

 

 

Зодия Овен

Вашият зодиакален знак е Овен, зодията ви се управлява от Марс, планетата на действието, страстта, войната и амбицията. Вие сте олицетворение на огнена зодия. 

Вие сте смели. Обичате да поемате рискове  вършите всичко с увереност. Заемете и се с нещо, сте решени да се справите. Дали ще го завършите, не е съвсем сигурно. В общуването си сте директни, не увъртате, не лъжете и преминавате направо към въпроса.

Като кардинален знак, вие сте активни и често започвате дейности, инициативи, проекти. На вас винаги може да се разчита да разпалите страстите, да повдигнете духа на групата и да мотивирате.

Как да преуспеете, ако сте огнена зодия?

 

Зодия Лъв

Животното, което олицетворява вашата зодия, е лъвът – смел, царствен, но и демонстриращ. Вашият зодиакален знак се управлява от Слънцето. Толкова, толкова подходящо. Обожавате лукса, обичате да сте център на внимание. Знаете как да привлечете и задържите погледите на околните така, че все едно в стаята няма други хора. 

Вие сте креативни и щедри. Ако някой поиска помощ от вас, се чувствате поласкани и почти сигурно ще подадете ръка. Амбициозни сте, но не търчите наляво-надясно така, че да ставате за смях. В отношенията си с околните предпочитате да имате доминираща роля.

Като неподвижен зодиакален знак, успявате да намерите баланса между усилена работа и качествена почивка. Вие сте интересна смесица между традиционалисти и активни авантюристи.

Как да преуспеете, ако сте огнена зодия?

 

Зодия Стрелец

Символът на вашата зодия е кентавър/ стрелец с лък. Зодиакалният ви знак се управлява от Юпитер, планета, свързана с късмета и разрастването. Затова не е изненада, че обичате да пътувате. По душа сте номади и сте щастливи навсякъде. 

Обичате да използвате всяка възможност за развитие, дори да е далеч от всичко и всички, които обичате и познавате. Честността и справедливостта са две от качествата, на които най-много държите. Вдъхновявате се лесно. 

Като подвижен зодиакален знак, вие много държите на финалните щрихи – и емоционално, и физически. Перфектни сте за работа в екип.

Как да преуспеете, ако сте огнена зодия?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар