Как да си направим персонализиран кейс в 3 стъпки от etuo.bg

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тематичните решения и тези с индивидуална насоченост се харесват от повечето хора, а именно това ги прави и толкова популярни през последните години. Те намират различни превъплъщения, като едно от най-често срещаните са персонализираните кейсове, които са подходящи за всяка марка и модел телефон. Можете сами да изберете техния дизайн с помощта на любима снимка, картинка или текст. Необходимо е просто да следвате някои прости стъпки, а след това да завършите поръчката си. 

Заложете на персонализираните кейсове etuo, които можете да поръчате изцяло онлайн. Направете своя избор още днес и подобрете външния вид на своя телефон. Вече можете лесно да станете собственици на уникален калъф по поръчка, който никой друг няма да притежава. Изберете го от магазин etuo, където са достъпни всякакви видове гръбчета за смартфони, отличаващи се с многобройните си предимства и достъпност на ниски цени. 

Какво представляват персонализираните кейсове

Това са индивидуално проектирани калъфи, които дават възможност да пренесем частица от себе си в един най-обикновен аксесоар за телефон. Можем да отпечатаме снимка по избор или предпочитана от нас картинка, която намираме за красива и желаем да виждаме постоянно. Освен това, налице е и опцията за изготвяне на надпис с някакво послание, което да бъде подходящо позиционирано върху персонализирания кейс. За постигането на добър ефект, е необходимо да изберете изображение, което да не е по-малко от 640х480 пиксела. 

Как да го направим в 3 стъпки

Няма нищо сложно и трудно в това да създадем персонализиран гръб за нашия смартфон. Необходимо е да следваме тези 3 стъпки:

  • Избор на вид и цвят калъф;
  • Добавяне на снимка или изображение от интернет;
  • Добавяне на текст (опционално).

Етапите от поръчката на калъф по индивидуален дизайн са свързани с творческо мислене и развихряне на въображението. Пресъздайте собствените си виждания за естетика и оригинална визия с предложенията на магазин etuo и висококачествените аксесоари, които не само ще осигурят висока защита за устройството, но и ще Ви дадат шанс да бъдете различни дори и в начина, по който използвате смартфона. 

Какво друго ще открием в магазин etuo

В магазина ще откриете добри предложения, полезни идеи и съвети за избор на гръбче по Ваш проект, които ще внесат положителна енергия във Вашето ежедневие. Освен кейсове по индивидуална поръчка, ще можете да купите онлайн още и:

  • Дървени калъфи;
  • Калъфи тип “тефтер”;
  • Силиконови и метални гръбчета;
  • Бронирани, блестящи, гравирани и флип калъфи.

Поръчайте от etuo.bg и се възползвайте от бързата доставка. 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар