Как е възможно ние българите да търпим един корумпиран мафиот за министър председател на държавата ни?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гръцки  английски, турски , американски и белгийски медии твърдят едно и също..

Как е възможно ние българите да търпим един корумпиран мафиот за министър председател на държавата ни .

Нещото което те не знаят е че България не е грабена само физически но и душевно и емоционално , обезкървена и без политическа алтернатива ..Да лошо е да те грабят но когато ти вземат и надеждата за някакво нормално бъдеще е страшно..
Благодарение на структурата на мафиотският октопод притиснал България всякаква опозиция е почти невъзможна Което партията ГЕРБ на Борисов не можа да заграби тя подчини на собствените си интереси чрез поставени олигарси Днес продължават да се водят борби за овладяването на опозиционната БСП чрез поставени внезапно забогатели престъпници … Алтернатива НЯМА !

Президентът не може да създаде политически проект докато е на поста си !

Дребни могополови патриотчета, възрожденци шоумени и аптекарски лидери , ту биват мъже в парламента и по медиите ту сменяват пола си когато ръчичката на примера отвори нощното шкафче !! Но винаги накрая си остават обслужващи женички в спалнята на Борисов Но само какво вълшебно шкафче има тази спалня ! Много толупи биха предпочели него пред вълшебната лампа на Аладин…

Така че скандалът не е в записите и снимките а в българското общество ..То просто е изчезнало, няма го ..Рекорден феномен за книгата на Гинес – Държава без общество !
България днес !

Стелиан Андров

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар