Как Зеленски доказа за два месеца, че е агент на Путин

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Надникнах в Уикипедия. Исках да видя каква е числеността на руската и украинска армия. Русия има редовна армия от 1027000 въоръжени сили и 2400000 запасняци. Украйна има 148000 въоръжени сили и 1000000 запасняци. И се запитах „Какво става? Защо тази война не свършва при това съотношение на силите. А то какво било! Путин е изпратил в Украйна едва 100 000 въоръжени сили. За какво му е да си хаби армията. Почти веднага разбрах, че още една голяма държава се е обявила против санкциите за Русия. Бразилия!
Разбирам, че на много държави започва да им писва от просията на Зеленски, а Щатите за пореден път са му казали категорично да забрави, че Украйна ще стане член на НАТО. Защо ли?!
А Руснаците го взеха на подбив. Преведох за вас тази убийствена ирония!
„Как Зеленски доказа за два месеца, че е агент на Путин

Авторите на Telegram канала „Ведомство“ публикуваха ироничните резултати от ръководството на Зеленски в Украйна по време на специалната военна операция на Русия:

1. Активно издои Запада за плячка – безплатно, защото няма кой друг да даде. Няма да има такава държава на политическата карта – Украйна, а тя няма да има президент.

2. От началото на специалната операция почти всички големи конкуренти в Русия напуснаха, освобождавайки място за руските предприемачи и това е голям шанс за тях.

3. Той /Зеленски/ моли за купища оръжия, които се унищожават точно на входовете на складовете, така че дори Шолц каза, че на Бундесвера свършват оръжията „за самите тях“.

4. Изключи (на практика) газа за цяла Европа и я изпрати в Средновековието.

5. Съсипа джобовете на шофьори, фермери, предприемачи, производители на автомобили в ЕС и САЩ. Успя да направи така, че икономиката на САЩ се сви за първи път от две години.

6. Той събра цялото дъно на украинската нацистка субкултура – татуирани доброволци, както и наемници, изгнаници, идиоти, маниаци, убийци от Европа и други страни на едно място, а руснаците ги пакетират и незабавно ги доставят на Бандера .

7. Изпрати в емиграция целия елит на украинскта сцена и кино, с пълни панамски шапки с „пожелания” от благодарния руски народ.
8. Укрепи рублата.
9. Той обедини руския народ около своя лидер – Русия никога не е познавала толкова мощна подкрепа за действията на президента и неговия кабинет през всичките срокове на управлението му.
10. Той даде Донбас на руснаците и… Има още интересни неща, които предстоят…
Никога досега Русия не е била толкова добра, колкото при Зеленски.“
„Слава“ Зеленскому 😁

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар