Как иска да бъде обичана всяка зодия?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всяка зодия си има своите определени характеристики, включително и по отношение на любовта. Всеки зодиакален знак изразява чувствата си по различен начин, както и очаква различно отношение в замяна от своя партньор. Разберете как иска да бъде обичана всяка зодия.

Как иска да бъде обичана всяка зодия?
 © iStock

Зодията може да разкрие много за един човек. Като например какви са неговите силни и слаби страни, какво търси и желае в любовта. Неслучайно в Индия се правят астрологични прогнози на потенциалните младоженци, за да се определи дали те са съвместими. Ако искате да имате щастлива и хармонична връзка, трябва да знаете не само своите нужни по отношение на връзката си, но и да познавате тези на своята половинка. В следващите редове може да разберете как иска да бъде обичана всяка зодия:

Овен

Овенът е независим, пламенен, смел и нетърпелив. Родените под знака на Овен биха били щастливи, ако прекарват много и качествено време със своя партньор. Най-добре би било, ако прекараното време включва някаква активност, защото Овенът по принцип е и доста енергичен. Определено няма да сгрешите и ако зарадвате Овена с някой приятна изненада. Всъщност Овенът разцъфва, когато му обръщат внимание и го карат да се чувства специален и единствен. Той има нужда и от много комплименти. Накратко – ако искате да спечелите сърцето на Овен, правете му неочаквани комплименти, накарайте го да се чувства важен и хвалете постиженията му.

Добави описание

Телец

Езикът на тялото издава много за характера или настроението на човек. Що се отнася до невербалната комуникация, Телците са овладели изкуството на докосването до съвършенство. Телецът обича да прегръща, да се гушка и да целува. Освен това обожава всякаква физическа активност със своята половинка. Родените под знака на Телец са надеждни, заземени и стабилни хора, но същевременно и едни от най-чувствените хора. За тях е много важно да бъдат докосвани. Телецът също така е много щастлив, когато получава и прави подаръци. Най-добре е обаче, ако подаръкът е изискван и подбран с вкус.

Близнаци

Близнаците обичат да говорят. Те са забавни и приятелски настроени хора. Ето защо човек със зодия Близнаци би се чувствал чудесно, ако прекарва качествено време със своя партньор, както и ако умее да води интересни разговори с него. За Близнаците е важно да поддържат контакт с очите. Гледането в телефона или към телевизора, докато Близнаците говорят, определено не се препоръчва. Родените със зодиакален знак Близнаци имат нужда от цялостно внимание от своя партньор и това ще ги направи наистина радостни. Те се нуждаят още от приключения и интелигентни разговори. В противен случай биха се отегчили.

Добави описание

Рак

Ракът е чувствителен и емоционален зодиакален знак. Понякога хората с тази зодия могат да бъдат наистина „залепнали“ за своя партньор заради своята несигурност. Раците обаче са готови да ви дадат цялото си сърце и да ви обичат безусловно. Те имат нужда от много време със своята половинка, за да се чувстват сигурни и да потушат тревогите си. Представителите на зодия Рак трябва да знаят, че са най-важните. Собственоръчно приготвена вечеря на свещи определено ще впечатли Рака.

Лъв

Лъвът е уверен и щедър. Той определено има нужда от прегръдки и целувки. За Лъвовете е много важно също така партньорът им да умее да ги оставя на спокойствие, когато се налага и същевременно да бъде на разположение винаги, когато Лъвът е в лудо настроение и готов за приключения. Хората със зодия Лъв обичат да им правят подаръци като цветя, сладки изкушения, вкусни ястия или нещо грандиозно. Освен това Лъвовете имат нужда от похвали и думи, с които половинката им да потвърждава своята любов. Ако искате да покажете, че обичате един Лъв, не се притеснявайте да споделяте чувствата си и ги дарявайте с много физическа проява на любов.

Добави описание

Дева

Девата е практична и трудолюбива. Тя обича планирания график, както и това винаги да го следва. Ще покажете по подходящ начин на една Дева, че я обичате, когато ѝ помогнете с някое от нейните задължения. За Девите подобно действие е знак на любов и загриженост, който определено ще оценят. Родените със зодия Дева не са големи почитатели на романтичните разговори, но пък харесват физическото докосване. Внимавайте с показването на обичта си към Девата на публично място, защото някои представители на този зодиакален знак не харесват подобни неща.

Везни

Везните обичат да прекарват дълго време със своята половинка. Въпреки това е характерно за Везните, че те са свободолюбиви, ето защо внимавайте да не „настъпите“ тяхната граница. Просто оставете свободния дух на Везните да лети спокойно и вие ще ги направите наистина щастливи. Характерно за зодия Везни е, че нейните представители държат на справедливостта и мразят да спорят. От друга страна Везните са много интелектуални и обожават добрия дебат. Хората със зодия Везни са също романтици, добродушни, очарователни, общителни и с чувство за хумор. Те обичат да правят и получават подаръци.

Добави описание

Скорпион

Скорпионът е много чувствен знак и обича физическата близост. Всъщност за хората с тази зодия докосването е много, много важно. Скорпионът е един от най-примамливите, потайни и мистични знаци на зодиака. Той също така е интензивен, страстен и емоционален. Ако вашата половинка е със зодия Скорпион, имайте предвид, че трудно разкрива какво наистина чувства. За Скорпионите е наистина от значение да получават качествено време със своя партньор, а не просто количество.

Стрелец

Стрелците са авантюристи, обичат спонтанността и харесват да прекарват време със своята половинка. За тях е важно това време да включва както забавления, така и задълбочени разговори. За хората със зодия Стрелец е характерно, че са свободолюбиви, ето защо се нуждаят от пространство и разбиране. Понякога Стрелецът може да бъде непоследователен и рядко споделя как всъщност се чувства. Когато обаче Стрелецът се влюби, той отдава цялото си внимание. Представителите на този зодиакален знак се радват на прегръдки и физическа интимност. Всъщност физическият допир е жизненоважен за тях.

Добави описание

Козирог

Козирогът винаги има цел и фокусът му е насочен към нейното постигане. Той е отговорен и сериозен, както и резервиран и тих. Не е изненадващо, че Козирозите често са необвързани и не търсят романтична връзка. Техният приоритет е да работят и да постигат целите си. Характерно за хората със зодия Козирог е, че те предпочитат да действат, вместо да говорят. Те обаче се нуждаят от словесно насърчаване и подкрепа от своя партньор. За Козирозите е важно също така да имат до себе си човек, който е лоялен и всеотдаен. В по-голямата си част хората със зодия Козирог няма да инвестират във връзка, ако мислят, че няма потенциал. Когато обаче се обвържат, това означава, че техните намерения наистина са сериозни.

Водолей

Водолеите са независими, съпричастни и понякога непредсказуеми. Те трудно разкриват истинските си чувства. Ако искате да спечелите любовта на един Водолей, трябва да уважавате тяхната свобода. Освен това е важно да им правите комплименти, не само по отношение на външния вид и постъпките, но и във връзка с техните идеи. Водолеите имат нужда да прекарват качествено време със своя партньор.

Добави описание

Риби

Рибите са много емоционални, нежни и сърдечни. Те също така са интуитивни и приятелски настроени. Представителите на зодия Риби са класически романтици и не обичат да бъдат сами. Лесно е да спечелите любовта и доверието им – достатъчно е да сте напълно отдадени на тях и да бъдете романтични. Рибите са радват да прекарват време с партньора си и жадуват за цялото внимание.

Прочетете още:

Зодиите в любовта

Как се влюбва всяка зодия?

Според зодията: Как обичат жените? Какви мъже им подхождат в спалнята?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар