Как левият кмет на Перник за една нощ стана десен соросоид, отрече се от БСП и пристана на ГЕРБ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Избраният с листата на БСП кмет на Перник Станислав Владимиров отказа среща с лидера на БСП Корнелия Нинова, която го потърси да разговарят във връзка с водната криза в града.

Нещо повече: Владимиров обяви по медиите, че Мая Манолова и Корнелия Нинова се опитват да яхнат водната криза в Перник.

„Кризата с водата в нашия град не може да е терен за политически борби за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, а предполага конкретна работа, много работа в труден момент“, посочи той. Припомняме, че „Работа, работа, работа…“ беше слоганът на ГЕРБ по време на отминалите местни избори и тия приказки на иначе левият Владимиров няма как да не ни наведат на мисълта, че някой е повлиял на това му решение. Още повече, че то напълно съвпадна по време с друг един отказ, който получи Корнелия Нинова. Същият ден, 2 часа след кмета на Перник и новоизбрания гербаджийски прокурор Иван Гешев отказа среща на Нинова.

„Поисках срещата с главния прокурор Иван Гешев по настояване на жителите на Перник. Целта ми беше да му връча документи и други доказателства, посочващи и уличаващи виновниците за водната криза в града. Но той ми отказа. Очевидно е, че Гешев няма намерение да разследва, а мисията му е да адвокатства на властта“, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

И като за капак днес пак пернишкия кмет Владимиров обяви, че отменя международния фестивал на кукерите „Сурва“ – заради водната криза. Как точно кризата с водата би попречила на провеждането на този фолклорен фестивал с 60-годишна история и участници от три континента, кметът не обясни. Но решението му подозрително съвпада с кръстоносния поход на десните соросоидни НПО-фондации срещу фолклорните ни традиции, православието, корените и историята на България. Спонсорите на тия западни неолиберални глобалисти мекерета са същите, които спонсорират и ГЕРБ.

Как кризата с водата би попречила на провеждането на кукерския „Сурва“, кметът на Перник не сподели. И това не е случайно. Как да сподели човекът, че е бил притиснат буквално за една нощ да смени левичарските си нагласи и убеждения с дясно-соросоидни такива. Как да признае пред съгражданите си, а и пред цяла България, че са го навестили едни хора от специалните служби и са му обяснили, че шефовете им от ГЕРБ не желаят имената на виновниците за водната криза да излязат наяве. И същите тия господа от специалните служби са го притиснали с компромати оттук-насетне да служи на властта на Борисов изцяло в евро-атлантическата и глобал-джендърска матрица . А че точно така се е случило – нямайте и съмнение.

Властта на ГЕРБ работи така: Ако не може да купи някого с пари и постове, го притиска с компромати, които специалните служби като трудолюбиви пчелички неуморно събират и складират в дебели папки. Така че всеки бг. гражданин да си има досие с неудобни факти, полуистини и жълти измислици. Не са за подценяване герберските специални служби откакто зад гърба им стои ЦРУ.

Именно по описания начин компроматно бяха притиснати и опитомени отявлени противници на властта като Яне Янев, Антон Тодоров и Тома Биков. Общото между трима им + пернишкия кмет е, че от върли и дългогодишни критици на властта, те буквално за часове се обърнаха на 180 градуса и яростно взеха да защитават властта на Борисов. Антон Тодоров написа две книги с разследвания срещу мафиота Бойко Борисов „Шайка-1“ и „Шайка-2“, след което стана депутат от ПП ГЕРБ. Журналистът Тома Биков години наред громеше с хъс корумпираната власт на Борисов от страниците на опозиционния вестник „Галерия“, а днес е депутат от ГЕРБ и с двойно по-голям хъс брани Банкянския и напада „комунистите“ от БСП.

Случаят с кмета на Перник Станислав Владимиров е същият – притиснат с компромат, подчинен, опитомен и впрегнат от евро-атлантическата мафия ГЕРБ да громи враговете й и доскорошни негови съратници от БСП.

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар