Как министър Калин Стоянов ще омете Кирил Петков и Денков. Всичко за криминалния заговор пред стадиона

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Денков щял да си даде оставката, ако Калин Стоянов не се разграничи от полицейското насилие.

А дано, ама надали.

Тоя молец, самоназначил се за академик, ще стиска до последно властта, щото иначе ще я гледа пак през крив макарон. Само пуска фишеци да се прави на интересен и да афишира остатъци от мъжко достойнство (от какво са функционално лишени всички “лидери” в сглобката).

Отвъд Радините вълнения на молеца, е крайно време да се спре с клишето “полицейско насилие”.

Кой палеше полицейски бусове и линейки – полицаите ли?

Когато имаш насреща си озверяла, лумпенизирана тълпа, рушаща обществения ред, не ти остава друго, освен да защитиш обществения ред с всички правомощия на пагона.

Прав е Пеевски – “гангстерска битка”.

Това не бе полицейско насилие, а съблюдаване на професионалните задължения. Опит за реанимиране авторитета на МВР.

София не е Бейрут или Газа, а европейска столица.

Криминалите от наркоагитките на “грандовете”, шпицкомандите не са “фенове”, а престъпни мутри, наети да рушат и провокират.

Този път с ръка на сърцето ще призная, че българската полиция ми хареса, както никога.

Да бе действала така и при ексцесиите от 2020 г., когато протестърите палеха сламата под краката й, много неща в държавата нямаше да са същите.

И стига сме любезничили с фракциите. Време е да се каже в прав текст, че са улични бригади на босовете и изпълняват политически поръчки. От години съм забранил на децата си да стъпват на български стадион, а и те нямат желание, като гледат какви са нравите там.

Нормален човек няма да заведе семейството си на мач у нас. Все едно отиваш на война…

 

 

Наградете полицаите от погрома и командирите им, не ги ругайте и наказвайте! Така ще демотивирате окончателно цялата полиция. А никой няма полза от плашлива полиция без самочувствие, която само регистрира поредното вандалство.

Да, със сигурност има пострадали невинни, но всеки поема индивидуален риск, когато посети подобно “мероприятие” и се включи в улична битка срещу закона.

Молецът Денков и прокровителят му – девиант Петков да не упражняват комплексите си върху момчетата с униформи, да не политизират чисто криминален сюжет, а да се омитат. И нека не забравят, че същите тези момчета пазят задниците им вече доста години, охраняват домовете и семействата им, защитават ги от народната “любов,” докато наивният данъкоплатец плаща масрафа и търпи…

Министър Калин Стоянов има сгодния шанс да прояви твърдост, да не се извинява за насилието, защото няма никакво насилие, и да предизвика оставките на харвардската шайка. Историята ще му благодари.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар