Как обичате да седите? Любимата поза издава много за вас

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Езикът на тялото може да издаде безброй неща на човека, стига да успявате да го разчитате. Дори начинът, по който седите, може да разкрие много неща за вашата личност.

Как обичате да седите? Любимата поза издава много за вас
 © iStock

Ако обичате да научавате неща за себе си или пък да изучавате хората около себе си – настоящият тест може да ви помогне в тази задача. Той е фокусиран върху различните пози на тялото, които човек може да заеме, докато седи. Нещо толкова просто е източник на интересна информация. Проверете първо за себе си, а защо не и за близките си хора.Добави описание


1. Наведен леко напред

Хората, които обичат да седят в тази поза, са чувствителни, но в същото време и много подредени. Те умеят да намират общ език с всеки. Освен това тези хора са изключително наблюдателни и следят навиците и поведенията на останалите. Имате перфектно развито чувство за самоконтрол, отлична самодисциплина и са интелигентни.

2. С кръстосани крака

Обикновено тези хора несъзнателно просто се затварят от околните. Те не обичат да общуват (особено с непознати) и като цяло се опитват да водят по-интровертен начин на живот. Тези хора обичат да живеят в своя „свят“. Просто по този начин се чувстват комфортно. В същото време те са много интересни и дълбоко мислещи личности. Ако такъв човек общува с вас, той ви е пуснал в своя свят, което означава, че е готов да се отвори. Не пропускайте тази възможност.

3. Със скръстени ръце

Ако човек седи със скръстени ръце, значи е много решителен. Той е независим и самостоятелен, както и не обича да приема чужда помощ. Тези хора постигат всичко сами и рядко се разкриват пред другите. Ако такъв човек е ваш приятел, не забравяйте, че той е много верен и предан, ето защо трябва да го оценявате.

4. Поза „скромен“

Ако човек седи и крие ръцете си в стегнати крака, той има по-мек и разбиращ характер. Винаги е готов да помогне, да подкрепи във всяка ситуация или просто да изслуша. Въпреки цялата си сладка природа, тези хора имат способността да разчитат мотивите на другите, така че не се опитвайте да ги заблуждавате.

5. С един отворен крак

Ако обичате да седите с леко разтворен крак, то вие сте много балансирана личност. Трудно се поддавате на силни емоции – особено негативните. Стараете се винаги да запазите спокойствие. Ако десният крак е отвореният, тогава човекът е с много буден ум. Ако е левият, основната черта на характера е авантюризмът.

6. В отпусната поза

Ако човек изглежда отпуснат на стола и кръстосва краката си, тогава можете да сте сигурни, че има силна воля, но и силно желание за контрол. С тези хора се общува по-трудно. Най-често това е така, защото те имат твърде висока оценка за себе си. Те по-лесно могат да се превърнат в личност, чиито идеи да бъдат следвани от другите, имат заложби на предприемачи.

7. С ръце върху коленете

Ако обичате да седите с ръце върху коленете си, то вие притежавате много силен характер. Способни сте да намирате изход дори в най-трудната ситуация. Като нещо не толкова положително обаче може да се спомене упоритостта по време на спор – трудно ви е, дори невъзможно, да приемате чужда гледна точка.

8. С преплетени ръце

Ако човекът обича да преплита пръстите си, докато седи, значи той е много забавен и обича веселието. Това са позитивни личности, които са способни да заразяват всички с оптимизма си. Разбира се, трябва да внимават с чувството си за хумор, защото в някои ситуации то може да излезе извън контрол и всъщност да наранят другия човек.

9. С наклон към едната страна

Ако човек обича да седи, като се накланя на едната страна, това е знак, че той е много любопитен и носи жажда за научаване на нова информация. Освен това тези хора притежават чар, с който умело могат да печелят симпатиите на другите хора. Ако наклонът е само надясно, човекът е по-сдържан, докато левият наклон говори за екстравагантност.

10.  Поза лотос

Седенето в тази поза показва безгрижност и дори лекомислие. Това са хората, които обичат да живеят без конкретен план за действие, а по-скоро „следвайки течението“. Те обаче лесно печелят другите хора, както  и са много адаптивни. В негативен аспект – могат да бъдат наистина отмъстителни, ако им навредите.

Вижте още:

ТЕСТ: Изберете пламък и разберете кои са вашите силни страни

ТЕСТ: Какъв вид шоколад определя вашата личност

ТЕСТ: Първото нещо, което видите, ви описва с една дума

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар