Как падишахът Борисов обрече българския народ на геноцид

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Уважаема госпожа Томова,

Падишахът ББ обрече с беззаконията си българския народ на геноцид, като подари на „социално слабата“ държава САЩ три милиарда лева на българските данъкоплатци за едни непроизведени ламарини Ф-16 (а и се съмнявам при тази пандемия и катастрофална икономическа криза, въобще дали ще бъдат произведени), които са ни абсолютно ненужни, а след няколко години още повече.

А сега с долнодъбнишкото изчадие Горанов, който отдавна трябваше да бъде отстранен и пратен на топло, ще заробят поколенията с милиарди заеми.

От това така наречено „саниране“ откраднаха още два милиарда, без да попитат българския народ дали е съгласен с парите на всички данъкоплатци да се облагодетелстват отделни групи от хора.

Стотици милиони се откраднаха с „къщите за гости“- върнал ли е някой тези пари?

Един милиард и половина се хвърлиха на АПИ без обществена поръчка за магистрала Хемус, по която няма да има кой да пътува.

Всички тези милиарди Сега са нужни на българския народ в борбата за оцеляване, не толкова от вируса, а от икономическата катастрофа, която ще последва от това малоумно управление на територията наречена България.

Онзи с черното расо с пагони ни плаши със ситуацията в Италия, защото не отчита генотипа на българския етнос.

През нашата територия са преминали 88 племена и са си хвърлили семето и Ние имане много здрав ген и ДНК.

Муковисцидоза е най честата генетична болест при бялата раса. Тя се характеризира с чести тежки белодробни и стомашно чревни проблеми. При българите болестта е по-рядка (около 1:3300) в сравнение със средноевропейската честота – 1:2500. Податливостта на италианците на вирусните мутации е 36 пъти по-голяма от тази на българите, българските цигани и българските турци.

Неслучайно най-висока степен на зараза има в североизточните щати на САЩ, където населението е предимно с италиански произход. Не по различно е положението и с останалите западноевропейски народи.

Къде е професор Коста Костов?, къде са учените вирусолози??, къде са генетиците???

С уважение: Деян Бонев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Как падишахът Борисов обрече българския народ на геноцид

Вашият коментар