Как преметнаха водещия на Нова ТВ Виктор Николаев

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателката на асоциацията на деца с епилепсия Веска Събева здраво преметна водещия на сутрешния блок на Нова ТВ Виктор Николаев.

Дамата, която получава ежегодна субсидия от държавата и отрито защити интересите на управляващите, каза, че Център за психологични изследвания няма 240 000 члена, а само 2 643 през 2015 година.

На пръв поглед това би се сторило нещо незначително, но в действителност на базата на членската маса се отпуска размера на държавната субсидия.

Т. е-колкото повече членове в дадена организация има, толкова повече пари получава. Разследване на Фрог за дейността на Център за психически изследвания показа, че пред 2015 година въпросното НПО е отчело точно 240 181 члена. От тях 240 175 са физически лица, а останалите 6 са юридически.

На практика тази членска маса е по-голяма от членската маса на ГЕРБ и БСП взети заедно. Нещо повече-броят на членуващите в Центъра надвишава една от най-големите синдикални организации „Подкрепа”.

Така казаното от Веска Събева изцяло противоречи на официалните документи, с които разполагаме.

.

Бивша представителка на организацията на Веска Събева в Габрово- Шенай Мустафа ни алармира за нещо много тревожно. А именно, че Събева и е забранила да изказва открито мнението си, че държавата не се грижи за децата с епилепсия. „Веска Събева ми нареди директно:

Ти против държавата няма да говориш”. Заради непокорството на Шенай, която също отглежда дете с рядка форма на епилепсия, тя била изключена от организацията. Самата Събева призна в ефир, че получава на година от държавата близо 60 000 лв.

През последните дни управляващите активираха национално представителните организации, които получават пари от държавата, срещу майките на деца с увреждания. Целта е чрез плювни и контрапротести, да се потуши техния глас. Същинската цел е да се покаже на обществото, че хората в нужда не могат да се разберат по между си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар