Кирил Петков

Как Руди Гела и Виктория Василева потвърдиха разкритията на ПИК за дрогата в Министерски съвет: При проверка за наркотици, поне 5-6 изгарят

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В общия чат на групата депутати и министри от “Има такъв народ” на 9 април, преди да стане ренегат, Радостин Василев пише: “При проверка за наркотици в МС, поне 5,6 изгарят”.

Представяте ли си?! Поне 5,6 министри от правителството са наркомани, според техен колега, с когото са били заедно от близо половин година.

Как пък нито един телевизионен водещ не се решѝ да попита “бореца срещу мафията”Радостин Василев кои са тези наркомани … защото това са хора, от които зависи съдбата на цял един народ!

След тази реплика на спортния министър Радостин Василев, не ми изглежда невероятна историята, разказана от ПИК, за специалните достави в Министерски съвет на “пици с кристали”, осигурявани от убиеца Георги Семерджиев.

Боже, Боже, какво ни дойде до главата! Добре, че паднаха от власт. Всеки ден повече в Министерски съвет на тези безумни авантюристи е опасен за България.

П.П. Репликата на Василев се отнася до просто Наско, министър на културата.

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар