герб гробище

Как се изпускат едни 25 милиона на година от тази корупционна практика? И докато Босия бере душа, а Ганьо – премиер лично му я отнема

България, Николай Колев - Босия, Николай Марков
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И въпреки, че сме в смъртната фаза на разобличаването на корупцията в Министерство на транспорта и не само, продажбата на шофьорски книжки продължава!

Последните регистрирани случаи са само преди броени дни в Бургас.

Как се изпускат едни 25 милиона на година от тази корупционна практика?

И докато Босият бере душа, а Ганьо-премиер лично му я отнема, в сметките на последния продължават да постъпват милиони от престъпления. Пред очите на всички.

Какво му пука на бандита, че някой умира? Нали народонаселението си трае! Доволно е стадото. Говее.

Наследници сме на тарикатски ген, който убива личността, господа!

Ген, който не дръзна да вдине ръка, която здраво стиска оръжие и да отхвърли сам и завинаги османското владичество, както направиха няколко други народи. Ген, който пълзеше в краката на прости и арогантни партийни секретари половин век и продължава да пълзи пред същите тези боклуци.

Народ, който иска да яде, но не дръзва да бъде уважаван! Народ, който мълчеше, потънал в самосъжаление и страх, докато каруцата с натоварения в нея Левски минаваше покрай оградите на къщите му, на път към бесилката. Цели пет денонощия! И въпреки, че беше добре въоръжен, остана парализиран от страх и на колене пред увисналия на въжето труп на поредния апостол на българската свобода! Предатели.

Какво ви става, бе, българи? Толкова ли е трудно да се погледнете как изглеждате отстрани?

Срам. Хилядолетен национален срам…

Предлагате, да изчакаме Босия да умре, пък тогава да видим какво ще правим! Тъпанари. В стадото, откакто свят светува, първо се убиват кучетата пазачи. След това става спокойно – овца след овца, курбан след курбан.

Събудете се! Погубвате себе си и цели поколения след вас…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар