Как се прави политика от гаража в Банкя

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Борисов привиквал тази вечер всички министри в Банкя в гаража си, за да разискват мерките как ще се справят с войната по пътищата, за която само преди няколко месеца се хвалиха, че са преборили, защото санкциите за шофьорите станали по-високи, камерите повече, както и служителите на държавни заплати в МВР, КАТ, Тол полицията и ДАИ.
Е да, ама не, войната продължава, а Борисов пак страда за убитите деца пред камерите, страда ама само пред камерите, защото не виждаме някой да е подал оставка след четирите помляни деца от автомобили само за две вечери в София.
6413 катастрофи 594 загинали 8100 ранени – след всички мерки от гаража на Борисов, когато стана катастрофата с автобуса на “Тракия”. 
Резултатите от гаражната му политика са видими, както и неадекватните действия на всичките му министри. В България без война даваме повече жертви от местата където се водят военни конфликти, а ранените ни са повече от всички ранени от катастрофи в цяла Европа.
И вместо неадекватният гаражен политик Борисов да си подаде оставката, защото за пореден път докато той строи пътища всеки ден, по тях умират стотици хора на година, го гледаме по телевизиите как страдал, как съжалявал, как не можел да го преживее, но не чуваме, че подава оставка.
Това е положението в България, вместо в министерски съвет да се вземат решенията и да се правят заседанията, те се правят на тъмно в гаража в Банкя, а всички контролни органи по пътищата на страната ни вместо да спомагат да няма толкова много жертви и ранени се крият в храстите, снимат и рекетират за пари.
Така се прави политика в България, гаражно в която според медиите корупцията ни убива, но не корупционните схеми на гаражният политик, а онази която е само усещане…
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_356.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар